THE SUMMER DRESSES: Τα φορέματα είναι ο μεγάλος φετινός πρωταγωνιστής. Διάλεξε μήκος…

Με τι να συνδυάσω τη φούστα; Με αυτό το t-shirt; Ή μήπως με κάτι άλλο; Μήπως τελικά να βάλω παντελόνι; Με πουκάμισο ή με φανελάκι; Ανοίγεις τη ντουλάπα, πιάνεις ένα φόρεμα, το ρίχνεις πάνω σου και είσαι ολοκληρωμένα ντυμένη. Χωρίς ερωτήσεις!

Κάτι ήξερε η μόδα φέτος. One piece show!

Το φετινό καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία η γιορτή του φορέματος. Μίνι, μάξι, μίντι… Αέρινες δημιουργίες, αλλά και πιο αυστηρές γραμμές… Μονόχρωμα, αλλά και πολύχρωμα… Αποκαλυπτικά, αλλά και πιο “συντηρητικά”. Τα φετινά φορέματα περνάνε μέσα από όλες τις δεκαετίες και μας ντύνουν με στιλ… Με όλα τα στιλ.

Ο οίκος Cacharel παρουσίασε πολύχρωμα prints σε διάφορα μήκη ενώ ο Paul & Joe παίζει με ψυχεδελικά ασπρόμαυρα! Ο Elie Saab δημιουργεί εκτυφλωτικά μονόχρωμα φορέματα σε εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Τα φλοράλ εδραιώνονται φέτος το καλοκαίρι τη θέση τους και ο οίκος Akris τα εκμεταλλεύται στο έπακρο. Ο οίκος Chloe παίζει με αέρινες δημιουργίες που θυμίζουν μπαλαρίνες ενώ στη συλλογή του Costume National κυριαρχούν οι bold αποχρώσεις!

Ποιος είναι ο τύπος σου; Μίνι, μίντι ή μάξι; Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία και δες την έρευνα αγοράς του Tlife με φορέματα για κάθε budget!

Φέτος τα μάξι δεν απευθύνεται μόνο σε βραδινές εμφανίσεις αλλά αποκτούν και casual ύφος και έρχονται να προστεθούν στις καθημερινές σου εμφανίσεις! Μπορείς να τα συνδυάσεις με απλές πλατφόρμες και λιτά κοσμήματα για το βράδυ και φλατ σανδάλια για τις καθημερινές σου βόλτες!


Τα μίντι είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο πρακτικά κομμάτια του καλοκαιριού! Μπορείς να τα φορέσεις άφοβα στο γραφείο ή να τα εντάξεις στις επίσημες εμφανίσεις σου. Τα έντονα χρώματα και τα σέξι κοψίματα θα τα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα!


Τα σέξι μίνι δεν απουσιάζουν από καμία γκαρνταρόμπα! Θα τα βρεις σε κάθε χρώμα και print για να ικανοποιήσουν κάθε διάθεση και περίσταση. Μια κλασική επένδυση για να ξέρεις τι θα φορέσεις σε ένα “απρογραμμάτιστο” πρώτο ραντεβού.

Read More

And More