Θέλεις να βάλεις maxi φόρεμα; Σου βρήκαμε το σωστό πανωφόρι!

Στις γιορτές τα maxi φορέματα είναι από τις πιο δυνατές σου επιλογές και δίνουν με μία κίνηση αυτό το glam που ζητούν τα επίσημα καλέσματα. Τώρα τον χειμώνα όμως, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς πανωφόρι και βέβαια τις γιορτές το θέμα δυσκολεύει γιατί δεν θες να σετάρεις το γιορτινό σου σύνολο με ένα συνηθισμένο πανωφόρι, αλλά με κάτι που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το παλτό δεν ταιριάζει γιατί συνήθως είναι στο μήκος που αφήνει ακάλυπτο το κάτω μέρος του φορέματός σου. Η γούνα δίνει όγκο και σε μερικές περιπτώσεις χαλάει το ύφος του συνόλου, αν δεν είναι boho chic ή στο σωστό χρώμα. Φτάνουμε λοιπόν στην επιλογή μπαλαντέρ που λέγεται black blazer. Ναι καλά διάβασες, το αγαπημένο σου μαύρο σακάκι.

Είναι το μόνο που ολοκληρώνει με chic τρόπο το σύνολο με το maxi φόρεμα αλλά και εδώ θέλει προσοχή…

Διαλέγεις ένα σε άριστη ποιότητα, με satin υφή ιδανικά ή satin λεπτομέρειες, αν έχει μεσάτο σχέδιο ακόμη καλύτερα και ένα κουμπί για ακόμη καλύτερο shape. Φέτος η velvet επιλογή είναι επίσης πολύ σωστή, εναλλακτικά και για ακόμη περισσότερα like μην το φορέσεις αλλά απλά τοποθέτησέ το στους ώμους σου.

Read More

And More