Θέλεις να βρίσκεις τα πάντα με έκπτωση; Mάθε που…

Κάθε σύγχρονη fashionista έχει εξοικειωθεί με το on line shopping… Αν δεν έχεις μπει ακόμα στη διαδικασία, χάνεις. Χάνεις χρόνο, χάνεις τα καλύτερα, χάνεις προσφορές, χάνεις εκπτώσεις… Και χάνεις και εκείνη την υπέροχη αίσθηση που έρχεται το “δώρο” σου σπίτι και το ξετυλίγεις απίστευτα χαρούμενη. Γιατί ξέρεις τι έχει μέσα, σου αρέσει και το θέλεις πολύ…

Θα μου πεις φοβάσαι. Μήπως χάσεις τα λεφτά σου, μήπως δεν σου εφαρμόζει σωστά αυτό που διάλεξες, μήπως πιαστείς κορόιδο, μήπως απογοητευθείς, μήπως την πατήσεις με την πιστωτική σου και υπερχρεωθείς. Σενάρια τρομακτικά. Αυτά όμως δεν συμβαίνουν αν ψωνίζεις από sites που είναι γνωστά και δοκιμασμένα για την εγκυρότητά τους. Κι αν ρωτήσεις τις φίλες σου που ήδη έχουν εθιστεί στο on line shopping θα στο επιβεβαιώσουν. Γιατί άποψη επί του θέματος δικαιούνται να έχουν μόνο όσοι το κάνουν…

Δες λοιπόν παρακάτω τα τσεκαρισμένα sites και ψώνισε άφοβα…

e-bay
Είναι από τα πιο παλιά sites αλλά δεν σταματάει να ανανεώνεται και να προσρμόζεται στις νέες συνθήκες!
Αποκλειστικές συνεργασίες
Τελευταία έχει αναβαθμίσει ιδιαίτερα το κομμάτι της μόδας κάνοντας αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές όπως ο Derek Lam οι οποίοι σχεδιάζουν μικρές συλλογές ειδικά για το κοινό του site και τις διαθέτουν σε πιο προσιτές τιμές!
Συνεχείς εκπτώσεις
Φυσικά δεν λείπουν οι εκπτώσεις οι οποίες όμως είναι πάντα πιο γενναίες και συχνά αγγίζουν το 80%. Ανανεώνονται κάθε 60 ώρες με κομμάτια από διαφορετικούς σχεδιαστές κάθε φορά ενώ δεν επιβαρύνεσαι με μεταφορικά έξοδα! Το όνομά του είναι εγγύηση όσον αφορά στην αυθεντικότητα των προϊόντων και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητήσεις την ταυτότητα του αξεσουάρ ή του ρούχου που θέλεις να αγοράσεις! Μπορείς όμως να πουλήσεις και εσύ τα vintage κομμάτια σου και να αυξήσεις τα μηνιαία έσοδά σου!

Buldoza.gr
Μια μπουλντόζα σκάβει στα άδυτα της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό και βρίσκει τα καλύτερα…
100% Ελληνικό
Είναι το πλέον ανανεωμένο και ασφαλές ελληνικό site με περισσότερα από 10.000 προϊόντα από 300 brands σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, είδη σπιτιού και προσωπικής φροντίδας!
Φθηνότερα από παντού
Το προτιμώ από τα παραδοσιακά καταστήματα γιατί οι τιμές τους είναι από 10% μέχρι και 45% φθηνότερες όλο το χρόνο ενώ μπορώ να κάνω τις αγορές μου με ή χωρίς πιστωτική κάρτα! Στην περίπτωση που εσύ θέλεις να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα μπορείς να έχεις έως 12 άτοκες δόσεις χωρίς κανένα άγχος γιατί υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές!
Αλλαγές χωρίς χρέωση και επιστροφή χρημάτων
Ο πραγματικός λόγος όμως που το χρησιμοποιώ συχνά είναι ότι μπορώ να κάνω αλλαγές σε ρούχα, αξεσουάρ ή παπούτσια δωρεάν ή ακόμα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω αν δεν μου αρέσει κάτι. Κι αν θέλω κάποιο άλλο προϊόν μου το στέλνουν με δικά τους έξοδα! Ποτέ δεν έχω παραλάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες καθώς τα πάντα είναι φωτογραφημένα από εξειδικευμένο φωτογράφο μόδας και από όλες τις οπτικές γωνίες ώστε να έχω συνολική εικόνα! Βοηθάει βέβαια και η αναλυτική περιγραφή! Η πιο ευχάριστη έκπληξη θα έρθει μαζί με το κομμάτι που θα παραγγείλεις από τη μοναδική συσκευασία!

Net-a-porter.com
Είναι η ηλεκτρονική “Βίβλος” του e-shopping για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές! Μπαίνω κάθε πρωί για να τσεκάρω τις νέες αφίξεις και να δω τις τάσεις σε αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια! Οι τιμές δεν είναι ιδανικές αλλά μπορώ να περάσω ώρες χαζεύοντας τα ρούχα!
Η πιο πλούσια ποικιλία
Οι μεγαλύτεροι οίκοι όπως Alexander McQueen, Chloé, Christian Louboutin, Gucci, Isabel Marant, Jimmy Choo, Lanvin, Miu Miu, Rick Owens, Stella McCartney και Yves Saint Laurent είναι συγκεντρωμένοι με ένα κλικ!
Συνεχής ενημέρωση
Κάθε νέα είσοδος στη παγκόσμια μόδα, όπως ήταν η συλλογή τη Victoria Beckham κάνει πρεμιέρα στο net-a-porter και συχνά εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ώρες! Ακόμα σου διδάσκει το σωστό styling για κάθε ρούχο που αγοράζεις, δείχνοντας τα σωστά χρώματα και τους σωστούς συνδυασμούς προκειμένου να φέρεις τις τάσεις στα μέτρα σου!

Asos.com
Το asos ήταν το πρώτο site που εμπιστεύθηκα για online αγορές! Οι τιμές του είναι τόσο χαμηλές που σχεδόν δεν χρειάζεται να κάνεις τη δεύτερη σκέψη “Το χρειάζομαι πραγματικά αυτό;” ή “Μπορώ να ξοδέψω και άλλα λεφτά για ρούχα;”
Ενημέρωση για τάσεις
Βρίσκω τις τελευταίες τάσεις από το Λονδίνο με ένα μόνο κλικ ενώ πολύ συχνά παραγγέλνω κομμάτια που το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ και φτάνουν στην πόρτα μου χωρίς να επιβαρυνθώ με άλλα μεταφορικά έξοδα! Είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεσαι για να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις με πολύ μικρό κόστος!
Πρακτικά Tips
Φυσικά, δεν λείπουν και οι πρακτικές συμβουλές για το πως να ντύσεις τις καμπύλες σου, να εξαφανίσεις τις ατέλειες ή πως να συνδυάσεις σωστά τα ανοιξιάτικα prints!

Read More

And More