Θες βοήθεια για το πως να συνδυάσεις τα ρούχα που πήρες στις εκπτώσεις;Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις

Τι να φορέσω σε ένα γάμο σε νησί; Ταιριάζουν τα παπούτσια που έχω με το φόρεμα που πήρα; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tip

Ερώτηση 1

Καλημέρα έχω επιλέξει για γάμο το εξής φόρεμα και πέδιλα που σας στέλνω, και θέλω να σας ρωτήσω για αξεσουάρ να προσθέσω σκουλαρίκια κολιέ ή βραχιόλι.

Απάντηση

Φίλη μας με το φόρεμα σου δεν ταιριάζουν αυτά τα πέδιλα αλλά θέλει ένα άλλο πιο λεπτό σχέδιο αφού έχει διαφάνεια στο κάτω μέρος. Θα πρέπει να το συνδυάσεις με λεπτά μαύρα πέδιλα που αν δεν έχεις τώρα με τις εκπτώσεις θα βρεις παντού με πολύ καλή τιμή. Τώρα σε κόσμημα απέφυγε γενικά πολλά κοσμήματα με αυτό το ρούχο και πρόσθεσε απλά ενα ζευγάρι μικρούς χρυσούς κρίκους.

Ερώτηση 2

Αγαπημένη ομάδα του Τlife aκόμη μια φορά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Αγόρασα τα mules που σας επισυνάπτω. Εκτός από τζην και λευκό top ή t-shirt μπορείτε να μου προτείνετε άλλους συνδυασμούς; Ευχαριστώ πολύ και καλές διακοπές!

Aπάντηση

Φίλη μας τα mules σου μπορείς να τα φορέσεις με φορέματα με shorts με φούστες και ολόσωμες φόρμες. Το χρώμα που έχουν είναι το in fashion που θα το συνδυάσεις με τα περισσότερα summer σύνολα σου και αργότερα το φθινόπωρο με τα πρώτα new season look. Δες μερικές φωτογραφίες και πάρε έμπνευση.

 

Eρώτηση 3

Θα ήθελα να μου πείτε μερικά βασικά κομμάτια για την βαλίτσα των διακοπών ώστε να έχω ένα σχετικά σωστό styling.

Aπάντηση

Φίλη μας υπάρχουν κάποια κομμάτια που αν τα βάλεις μέσα στην βαλίτσα σου σίγουρα συνδυάζονται μεταξύ τους και σίγουρα έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Δες το σχετικό άρθρο και φτιάξε μία μικρή και περιεκτική βαλίτσα για αυτή την σεζόν.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα στο πιο ωραίο site, θα ήθελα να ρωτήσω αν το κοτλέ θα είναι τάση και αυτή την σεζόν.

Απάντηση

Φίλη μας αυτή η νέα σεζόν έχει πολύ 70’s styling και το κοτλέ θα έχει μία θέση σίγουρα στην ντουλάπα σου. Επίσης ένα κοτλέ παντελόνι είναι πάντα in fashion ή ένα κοτλέ σακάκι επίσης οπότε αν τα έχεις θα τα φορέσει σίγουρα ξανά.

Ερώτηση 5

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω τους κρίκους μου στην παραλία

Απάντηση

Φίλη μας στην παραλία επιτρέπονται οι κρίκοι αρκεί να μην είναι μεγάλοι. Δοκίμασε ένα μικρό σχέδιο για safe αποτέλεσμα.

And More