Τι αρέσει στους άντρες;

Τι αρέσει στους άντρες; | tlife.gr

Παραδέξου το! Αλλάζεις στο στιλ σου για εκείνον. Όλες τις τσαχπινιές που έχεις κατά καιρούς τολμήσει στην εμφάνισή σου, τις έχεις τολμήσει εξαιτίας του. Η στιλιστική προετοιμασία σου για κάθε βραδινή έξοδο είναι για να τον προσελκύσεις. Ανεβαίνεις σε 18 πόντους, κρυώνεις με τα σούπερ μίνι τον Γενάρη, ασφυκτιάς μέσα σε skinny jeans κι όλα αυτά για να μπορέσεις να τον κάνεις να σε κοιτάξει.

Ποια είναι όμως τα 5 πράγματα που εκτιμά ένας άντρας στην εμφάνιση μιας γυναίκας;
  1. Τα τακούνια
Μου αρέσουν τα τακούνια! Κάνουν τη γυναίκα πολύ σέξι! Τα πόδια πολύ σέξι. Αλλά όχι οι 18 πόντοι. Την κάνουν πιο ψηλή από εμένα και δεν μπορούμε να περπατήσουμε έξω σαν κανονικό ζευγάρι.
  1. Λιτότητα
Μου αρέσει όταν βγαίνουμε και φαίνεται ότι η κοπέλα έχει αφιερώσει λίγο χρόνο για να ντυθεί και να βαφτεί. Το απλό ντύσιμο κάνει μια κοπέλα πιο γλυκιά.
  1. Στενά Τζιν
Τα στενά τζιν είναι φοβερά! Δίνουν το περίγραμμα των γυναικείων μηρών και αφήνουν πολλά για τη φαντασία.
  1. Προσεγμένο ντύσιμο
«Ποτέ μην κρίνεις έναν άντρα από το ντύσιμό του, αλλά από το ντύσιμο της γυναίκας του» Έτσι λένε… Συνεπώς μου αρέσει η γυναίκα μου να ξέρει πώς να προσαρμόζει το ντύσιμο στις περιστάσεις. Μην εμφανιστεί μπροστά στους γονείς μου με «αδαμιαία περιβολή».
5. Το μίνι
Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι το μίνι είναι άσχημο. Εννοείται ότι κοιτάζω μια γυναίκα που φοράει κοντή φούστα και θέλω να το φοράει και η κοπέλα μου. Απλώς να ξέρεις ότι με το μίνι κοιτάζουμε, τα ζευγάρι πόδια. Σπανίως τη γυναίκα. Το μίνι κλέβει πάντα την παράσταση ειδικά αν είναι πολύ κοντό.

Tip: Μου αρέσει να το φοράει η κοπέλα μου, αλλά σε αυτή θα το προτιμούσα λίγο πιο διακριτικό.
Ένα πολύ καυτό μίνι για έναν άντρα σημαίνει: γυναίκα που ψάχνεται! (κι ας μην ισχύει)

READ more