Τι δεν φοράμε στην παραλία! Τα μεγαλύτερα Don’ts που πρέπει να αποφύγεις

Παραλία μπάνιο beach bar και θάλασσα ακόμη και εδώ το styling έχει κάποιους κανόνες ώστε να παραμείνεις στιλάτη. Σίγουρα η κάθε μία από εμάς έχει το προσωπικό της γούστο, αλλά υπάρχουν κάποιοι fashion rules που οφείλεις να ακολουθήσεις για να έχεις ένα safe chic beach look. Μπορεί στο άκουσμα του beachwear να έρχονται στο μυαλό σου χαλαρά σύνολα αλλα μερικές φορές κάποιες λεπτομέρειες ίσως καταστρέψουν το όλο look.

Όλες έχουμε παρατηρήσει εμφανίσεις στην παραλία που ήταν υπερβολικές και στα όρια του κακόγουστου. Επειδή όμως το καλοκαίρι κρύβει παγίδες και μπορεί να συμβεί και σε σένα αν δεν προσέξεις, σήμερα θα δούμε μερικά βασικά don’t για τις εμφανίσεις στην παραλία.

Η εποχές που φορούσες το μαγιό σου, έριχνες κάτι πρόχειρο πάνω σου και έφευγες για την παραλία, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Περνάς αρκετές ώρες εκεί, σε βλέπει αρκετός κόσμος, άρα το στιλ σου πρέπει να σε ακολουθεί ακόμα και στην…πλαζ. Ας δούμε λοιπόν τα μεγαλύτερα don’t ώστε φέτος οι beachwear εμφανίσεις σου να μην έχουν κανένα λάθος!

Διαφάνειες και μαύρο χρώμα

Oι διαφάνειες δεν είναι κάτι που μας αρέσει να βλέπουμε στην παραλία και σίγουρα το μαύρο χρώμα δεν αρμόζει στο καλοκαιρινό mood της πλαζ. Απέφυγε μία τέτοια επιλογή και προτίμησε αέρινα και λευκά σύνολα που θα ολοκληρώσουν στιλάτα το beachwear σου.

Πλατφόρμες  στην άμμο ή σανδάλια με πολλά …στολίδια

Δεν έχει σημασία που δεν είναι στιλέτο και είναι ψηλή πλατφόρμα όπως και τα σανδάλια που έχουν πάνω τόσοα σχέδια δεν ταιριάζουν στην χαλαρή διάθεση που θέλουμε για το μπάνιο μας. Απέφυγε και τις δύο αυτές επιλογές και δοκίμασε εσπαντρίγιες σαγιονάρες slides ή απλά δερμάτινα σανδάλια και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είανι πολυ πιο σωστό.

Πολλά κοσμήματα

Δεν χρειάζονται υπερβολές και σίγουρα όσο αφορά τα κοσμήματα δεν χρειάζεται να πάρεις όλα μαζί σου στην ακρογιαλιά!Αν σου αρέσουν τα ασημένια ή τα χρυσά κάνε μία επιλογή και αρκέσου ή σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή σε μερικά βραχιόλια ή σε 2 -3 δαχτυλίδια αλλά όχι όλα αυτά…μαζί!

Mαγιό με πολλά σχέδια και περίεργα κοψίματα

Στην παραλία ήδη είναι σε κοινή θέα το μεγαλύτερο μέρος του σώματός σου. Δεν είναι ανάγκη να το φορτώσεις με σχέδια και cuts παραπάνω. Σίγουρα θες να δείξεις την sexy πλευρά σου αλλά πίστεψε με αυτό γίνεται και με ένα απλό μαύρο bikini!

Μην φοράς φθηνά γυαλιά ηλίου

Όχι μόνο φαίνονται άσχημα επάνω σου, αλλά μπορούν παράλληλα να επηρεάσουν αρνητικά την όραση σου. Τα γυαλιά ηλίου που δεν έχουν επαρκή προστασία στην ακτινοβολία UV, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στα μάτια σου. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις ένα σωρό χρήματα για να αγοράσεις ένα επώνυμο ζευγάρι γυαλιών, αλλά τουλάχιστον βεβαιώσου  έχουν την ένδειξη προστασίας από την ακτινοβολία

Ποτέ με city bags

Στις τσάντες οι κανόνες είναι παρόμοιοι με τα παπούτσια. Προτίμησε υλικά που θυμίζουν παραλία όπως ψάθα καμβά ακόμη και μαλάκό δέρμα αλλά σίγουρ δεν έχουν το city style. Είναι άλλωστε λίγο περίεργο να βλέπεις γυναίκες στην παραλία με δερμάτινες πανάκριβες τσάντες που δεν έχουν καμία θέση εκεί.

Όχι στα west hats

Θα λέγαμε ότι με τόσες στιλάτες επιλογές σε καπέλα φέτος ( bucket, ψαθινα μεγάλα, με λουλούδια) δεν χρειάζεται να επιλέξεις ένα καπέλο που θυμίζει…άγρια δύση!

Sequins

Παγιέτες, μεταλλικά υφάσματα, λαμπερές λεπτομέρειες και ότι ”λαμπυρίζει” θέλει προσοχή αν όχι απαγόρευση. Άφησε όλα αυτά τα glam στοιχειά μακριά από την αμμουδιά και διάλεξε χαλαρό look χωρίς υπερβολές.

Neon total look

 

 

Read More

And More