Tι φοράει η Amal Clooney

Για ακόμη μια φορά, το λαμπερό ζευγάρι έφτασε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασε με την κομψή του εμφάνιση. Οι δυο τους είναι πάντα stylish και προσελκύουν τα βλέμματα όπου και αν βρίσκονται, και βέβαια η Amal ξέρει πως να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet. Είκοσι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την τηλεοπτική σειρά ER, ο George Clooney επιστρέφει στη μικρή οθόνη αυτόν τον μήνα με μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων, διασκευή του αντιπολεμικού μυθιστορήματος «Catch-22» του Joseph Heller. Μετά την επίσημη πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς στο Los Angeles, η Amal Alamuddin συνόδευσε τον σύζυγό της και στην avant premiere στην Ρώμη.Πάμε να δούμε τι επέλεξε η Amal Clooney για τις εμφανίσεις της στα πλάσια της προώθησης της νέας ταινίας του Clooney σε Λονδίνο και Ρώμη.

Στην Ρώμη η Amal επέλεξε ένα 2 pieces σύνολο του οίκου Giambattista Valli, με sequin green top και φούστα σε mini γραμμή, που συνδύασε με silver γόβες και boxy clutch.

Στο Λονδίνο η Αmal φόρσε ένα φόρεμα του οίκου Ralph and Russo απο την Couture συλλογή, με sequin top και φούστα σε midi μήκος.

Read More

And More