Τι φοράει η Ελένη Μενεγάκη

Με τη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, ενός από τα πιο σημαντικά μνημεία των Αθηνών,του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η φωταγώγηση του Ηρωδείου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου και αποτέλεσε μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Η παρουσιάστρια του Alpha, επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο shirt dress σε pink απόχρωση, σε maxi γραμμή δημιουργία του σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis.

H Ελένη επιλέγει συχνά δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή τόσο για τις εμφανίσεις στην εκπομπή όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια συνδύασε το υπέροχο φόρεμα με berry αξεσουάρ, μπότες Marc Fisher από την FW 2018-1019 συλλογή της Νak, ζώνη σε αυτή την απόχρωση και μία δερμάτινη shoulder bag.

Μία πολύ κομψή εμφάνιση που μας άρεσε πολύ.

.

Read More

And More