Τι φοράμε αυτό το Σαββατοκύριακο; Ιδέες για casual στιλάτα σύνολα από τις fashionistas

To Σαββατοκύριακο είναι εδώ. Θα βγεις, θα δεις φίλους, θα πας για ένα φαγητό ή στην παραλία, θα διασκεδάσεις ( πάντα με προσοχή) και θες να είσαι πανέμορφη. Τι φοράμε αυτό το ΣΚ; Πάμε να πάρουμε έμπνευση από τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram και να ανανεώσουμε τα σύνολα σου με styling tips εύκολα και χωρίς έξοδα. Τα περισσότερα outfits που σου έχω διαλέξει αποτελούνται από κομμάτια που όλες έχουμε, έτσι με το σωστό styling, θα δημιουργήσεις μία ξεχωριστή εμφάνιση χωρίς καθόλου έξοδα!

@anoukyve

Μία όμορφη σατέν φούστα μέχρι το γόνατο συνδυασμένη με το κλασικό μας t-shirt και κομψά mules είναι μία πρόταση για εμφάνιση που θα κάνει την διαφορά.

@juliesfi

Eτοιμάζεσαι για την θάλασσα και μετά θα πάς και για φαγητό; Φόρεσε το ψηλόμεσο μαύρο σου σορτς με το αγαπημένο σου λινό πουκάμισο και κράτησε την ψάθινη τσάντα σου.

@ariviere

Το ροζ κάνει την διαφορά φέτος, ένα σύνολο σε αυτό το χρώμα τραβάει τα βλέμματα και σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

@naaomiross

Σπάσε την μονοτονία του ασπρόμαυρου με ένα χρωματιστό πουκάμισο που θα γίνει και το jacket σου αργότερα το βραδάκι που θα κρυώσεις.

@mercer7official

Τα φορέματα σε neutral αποχρώσεις είναι τόσο chic και δίνουν ένα elegant αέρα στην εμφάνιση σου. Φοριούνται με flat mules μέσα στην πόλη και είναι εντυπωσιακά.

@belenhostalet

Ένα λινό λευκό φόρεμα για την παραλία αποτελεί την πιο όμορφη λύση και αν το συνδυάσεις με όμορφο καπέλο θα έχεις ένα look fashionista.

@leoniehanne

Tα fun t-shirt συνδυάζονται με σορτσάκια και έχεις ένα σύνολο χαλαρό αλλά με στιλ.

@juliesfi

Δώσε στον κλασικό συνδυασμό: τζιν σορτσάκι- λευκό t shirt άλλον αέρα με μία μικρή χρωματιστή τσάντα.

@tineadreaa

Ένα wrap φόρεμα είναι η επιτομή της κομψότητας και αν έχεις γάμο ή βάφτιση τότε αυτή είναι η καλύτερη λύση.

@leiasfez

Το total black αυτή την περίοδο θέλει shorts για πιο καλοκαιρινή αίσθηση και sleeveless μπλουζάκι. Συνδυασμός για urbane summer style.

 

 

 

 

 

Read More

And More