Τι φοράμε αυτό το ΣΚ; Iδέες για στιλάτες εμφανίσεις από τα it girls

΄Aλλο ένα καλοκαιρινό σαββατοκύριακο είναι εδώ. Θα κάνεις ότι καλύτερο για να περάσεις όμορφα ( πάντα με προσοχή) και πάντα με στιλ. Οι εμφανίσεις πλέον είναι μόνο καλοκαιρινές και ακόμη και αν ο καιρός μας κάνει κάποιες περίεργες αλλαγές εμείς παραμένουμε σε ανεβασμένο mood.

Τι φοράμε λοιπόν αυτό το ΣΚ; Πριν ανοίξεις την ντουλάπα σου δες το ρεπορτάζ που σου έχω ετοιμάσει με όμορφες προτάσεις από τα it girls και πάρε έμπνευση. Τα σύνολα που σου έχω επιλέξει είναι με κομμάτια που συνήθως έχουμε οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις extra αγορές!

@lucywilliams02

Τα χρωματιστά φορέματα με κουμπιά δίνουν μια όμορφη αμελιά που ταιριάζει με το ΣΚ, τα it girls φέτος τα φοράνε με σαγιονάρες μέσα στην πόλη.

@leiasfez

Το τζιν σορτσάκι σου μπορεί να γίνει ένα τέλειο weekend σύνολο αν συνδυαστεί με γαλάζιο ανδρικό πουκάμισο και flat slingbacks.

@_jeanettemadsen_

Συνδύασε το μακριά σου φορέματα με slides και κάνε τις βόλτες σου αυτό το ΣΚ με άνεση αλλά και στιλ.

@gabriellecaunesil

Δώσε στο κλασικό σου τζιν μία fun αίσθηση και φόρεσε το με floral crop top.

@ariviere

Oι γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ δίνουν στα καλοκαιρινά σύνολα σοφιστικέ ύφος με μία μόνο κίνηση. Τέλειος συνδυασμός με λευκά και ψάθινα αξεσουάρ.

@ariviere

Συνδύασε ένα tailored παντελόνι με πλεκτό top και σαγιονάρες για εμφάνιση minimal chic.

@leoniehanne

Mπεζ χρώμα συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα είναι από τους πιο chic summer συνδυασμούς. Ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα είναι κομμάτι κλειδί για όλο το καλοκαίρι.

@julisfez

Τα shirt dress έχουν γίνει εμμονή των it girls. Moνόχρωμα ή με ρίγες δίνουν στην εμφάνιση ένα resort αέρα που ταιριάζει στο mood του σαββατοκύριακου.

@zinafashionvibe

Η ποδηλατική βερμούδα δεν χάνει την αξία της, συνδύασε την με χαλαρό top και γόβες για πιο posh εμφάνιση αυτό το ΣΚ.

@tineadreaa

Ένα μαύρο φόρεμα είναι σταθερή αξία ακόμη και το καλοκαίρι, φόρεσε το με σανδάλια και κράτησε ένα δερμάτινο clutch για stylish look.

 

@lucywilliams02

Tα clogs είναι huge trend και τώρα είναι η ώρα να τα χαρείς με όλα σου τα printed καλοκαιρινά σύνολα!

Read More

And More