Τι φοράω στην παραλία; Oι διάσημες σου δίνουν styling tips για στιλάτες εμφανίσεις

Οι εμφανίσεις στην παραλία είναι ένα μεγάλο κομμάτι για το καλοκαιρινό styling. Tι φοράς όταν πας για μπάνιο, τι όταν θες να πας στο beach bar, πως συνδυάζει το μαγιό σου μετά την βουτιά, τι αξεσουάρ επιτρέπονται, με τι παπούτσια πας στην αμμουδιά. Μπορεί αυτό που κάνει περισσότερη εντύπωση στην παραλία είναι το μαγιό σου, ωστόσο εσύ μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις και λίγο πριν το φανερώσεις, μόνο με το σωστό beachwear.

Συνδύασε το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού, το μαγιό σου, με ένα εξίσου κομψό ή βολικό ή και funky item, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο εστιατόριο που θα πας μετά το μπάνιο σου ή το beach bar Πολλά τα ερωτηματικά και βεβαίως πολλές και διαφορετικές απαντήσεις ανάλογα την περίσταση.

Σήμερα θα κάνουμε ένα μεγάλο μάθημα για το beach wear και για να γίνει ακόμη πιο απολαυστικό, θα έχουμε την βοήθεια 10 διάσημων που μας αρέσει το style τους, τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές. Εγώ συγκεντρωσα τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και εσείς δεν έχετε παρά να τις απολαύσετε και να εντοπίσετε τους επόμενους travel συμμάχους σας -από κομψά μαγιό, hot σορτσάκια, καπέλα και παρεό μέχρι ντελικάτα καφτάνια

Θα δούμε μαζί styling tips για τα do και don’t των διακοπών σου και θα σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις τι style θες να έχεις αυτή την σεζόν.

Η Kendall Jenner μας δίνει ιδέα με λευκό παντελόνι σε χαλαρή γραμμή που συνδυάζει με πουκάμισο ανοιχτό και το bikini της.Βασικό ατού το χρώμα του μαγιό που δίνει τέλειο ύφος στο όλο σύνολο και τα φίνα χρυσά κοσμήματα.

@jeannedamas

Η Jeanne Damas φοράει ένα seventies style jean στην παραλία με το bikini της και σαγιονάρες αποθεώνοντας έτσι το french effortless style.

@kaiagerber

H Κaia Gerber επιλέγει ένα ριγέ πουκάμισο μπορεί και απο΄την ντουλπαα του αγοριού της και του δίνει beach look πάνω απο το bikini της. Με μία ζώνη και flat sandals έχεις το απόλυτο resort styling.

@carolinedemaigret

Ένα λινό φόρεμα αλλά όχι στο καθιερωμένο λευκό χρώμα είναι η επιλογή της μούσας της Chanel Caroline de Maigret, δίνει τέλειο καλοκαιρινό ύφος και αποτελεί μία πρόταση υπέροχη για πριν και μετά την παραλία!

@alessandraambrosio

Η Alessandra Ambrosio κρατάει το sexy style της και στην παραλία, επιλέγει ένα leopard καφτάνι και το συνδυάζει με το metallic μαγιό της και πολλά καλοκαιρινά κοσμήματα.

@alexachung

Η Alexa Chung φοράει το top απο τις πιζάμες της στην παραλία και αρέσει πάρα πολύ!Μία ιδέα που μόνο η Alexa Chung θα μπορούσε να σκεφτεί!

@athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει το μαγιό της με ένα φόρεμα σε aqua αποχρώσεις και δημιουργεί ένα σύνολο για την παραλία αλλά και για μετά.Στις λεπτομέρειες το anklet που φέτος είναι μεγάλη τάση.

@vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά φοράει ανδρικό γαλάζιο πουκάμισο με safari shorts και lace up σανδάλια και παραδίδει μαθήματα styling για στιλάτη εμφάνιση στην πλαζ!

@chrismpo

Αέρινο φόρεμα με crop σχέδιο στην κοιλιά και maxi ύφος που αφήνει την σιλουέτα να δείχνει πολύ κομψή, αυτές οι γραμμές κολακεύουν τέλεια και είναι κομμάτι που αν το πάρεις στις διακοπές σου θα το φοράς όλη μέρα.

@haileybieber

H Ηailey μας δίνει τέλεια ιδέα με μία shapeless ολόσωμη φόρμα που συνδυάζει με hoops και έχει το απόλυτο beachwear!Η ολόσωμη φόρμα όταν έχει αυτή την γραμμή και pastel χρώμα γίνεται all time κομμάτι που φοράς και στην παραλία.

@gisele

Φόρεμα με διάφανη φούστα που έχει metallic λεπτομέρειες οι οποίες αναδεικνύουν το μαύρισμα της επέλεξε η Gisele και μας δίνει τέλεια ιδέα για υπέροχο look με ή χωρίς το μαγιό σου!

 

 

Read More

And More