Τι φόρεσαν οι επώνυμες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Bafta Awards;

Xθές πραγματοποιήθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία Bafta στο Los Angeles με όλες τις παρεβρισκόμενες να κλέβουν την παράσταση με τις στιλιστικές τους επιλογές έχοντας όλες ιυοθετήσει ένα απο τα τελευταία trends της εποχής.

Η δούκισσα Catherine του Cambridge έκλεψε την παράσταση με δημιουργία του οίκου Alexander McQueen αφού η creative director του οίκου, Sarah Burton είναι συνυπεύθυνη για τις chic στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά η maxi τουαλέτα σε παστέλ απόχρωση συνδυάστηκε με αξεσουάρ σε ασημί απόχρωση και διαμαντένια σκουλαρίκια που όπως φημολογείται της τα δάνεισε η βασίλισσα. Η ασημένια απόχρωση είναι αναμφισβήτητα πρόταση για το χειμώνα και δεν ήταν λίγες αυτές που την επέλεξαν.

H Jennifer Lopez επέλεξε πράσινη δημιουργία Emilio Pucci, χρώμα απόλυτα επίκαιρο για το καλοκαίρι αφήνοντας άφωνο το κοινό με τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς.

Η Nicole Kidman απόλυτα θηλυκά ντυμένη με απλή, λιτή και chic δημιουργία Elie Saab.

H ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson επέλεξε επίσης μια δημιορυγία σε ασημένιους τόνους.

H Dana Delany από την κορυφή μέχρι τα νύχια με Prada.

H Jennifer Garner μέσα σε total blue δημιουργία φέρνει χωρίς ερωτηματικά chic αέρα στη βραδιά.
Η Blake Lively αποτέλεσε την πιο καλοντυμένη παρουσία με ασύμμετρη δημιουργία Μarchesa. Λευκή διαφάνεια που φέρνει αέρα θηλυκού με ασημένια κεντημένη λεπτομέρεια και συνδυασμένη άψογα με εξίσου ασημένια αξεσουάρ.
H Elisabeth Banks επέλεξε για τη βραδιά λευκή maxi τουαλέτα με έντονα σκισίματα. Τα χρυσά κουμπιά αποτέλεσαν μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

Η Kristin Chenoweth με total gold look που ταιριάζει πολύ στις γυναίκες με ξανθά μαλλιά.

Ψήφισε εδώ ποια από τις επώνυμες που πάτησαν το κόκκινο χαλί στο Los Angeles ήταν η πιο καλοντυμένη!

Read More

And More