Τι φόρεσε η Amal Alamuddin!

Ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία τις φωτογραφίες του νυφικού μπορούμε να ασχοληθούμε με τις πολύ ενδιαφέρουσες στιλιστικά εμφανίσεις που είδαμε από την Amal Alamuddin αυτό το Σαββατοκύριακο. Η νύφη του George Clooney έδειχνε πραγματικά εκπληκτική στην πρόβα του γάμου την Παρασκευή το βράδυ.

/
Μαζί με διάσημους φίλους, όπως την Cindy Crawford, τον Matt Damon, την Emily Blunt, τον Bill Murray, και τον Bono, τα δύο πρόβες στο Venice’s Hotel Cipriani, όπου πολλές από τις εορταστικές εκδηλώσεις του γάμου πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η Amal φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Alexander Mc Queen από τη συλλογή Resort 2011.

/
Αυτή όμως δεν ήταν σίγουρα η μοναδική chic εμφάνιση που είδαμε από την Amal αυτό το Σαββατοκύριακο. Η νύφη έφτασε στη Βενετία με ένα ριγέ ladylike Dolce & Gabbana φόρεμα. Και ήταν πανέμορφη!

/
Την Κυριακή το πρωί μετά την τελετή, η Alamuddin έκανε μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση με ένα δαντελένιο Giambattista Valli φόρεμα.

/
Ενώ για τον πολιτικό τους γάμο η Amal έκανε μία ακόμα super-chic εμφάνιση με ένα εκρού ψηλόμεσο παντελόνι, αντίστοιχο τοπ και καπέλο. Και μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει το νυφικό της, όλα όσα looks της είδαμε όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορούν να εγγυηθούν την τελειότητα του…

Read More

And More