Tι φόρεσε η Τατιάνα στην X-mas φωτογράφιση του Tlife!

Φέτος το concept ήταν διαφορετικό! Η Τατιάνα αποφάσισε να χαρίσει πολλά δώρα στις αναγνώστριες του Tlife, έτσι κάθε μέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό  στο instagram, μπορείς να συμμετέχεις σε μεγάλους διαγωνισμούς και να κερδίσεις fashion δώρα από την Pink Woman αλλά και beauty από την εταιρεία Make me Up!

H Τατιάνα όπως πάντα επέλεξε chic christmas σύνολα για αυτή την λαμπερή παραγωγή και μας δίνει και τέλειες ιδέες για festy σύνολα!

Πάμε να δούμε μαζί τις εμφανίσεις της:

Για το make up η Τατιάνα εμπιστεύτηκε την beauty expert Ράνια Μπουντούρη ενώ για τα μαλλιά της την hair stylist Ντίνα Τρούσσα, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της η Τατιάνα ένιωθε άνετη επιλέγοντας ένα wool λευκό φόρεμα Stefanel!

H φωτογράφιση ξεκίνησε η Τατιάνα χαμογελάει στον φακό του Αλέξανδρου Μακρή και το πρώτο της σύνολο είναι Escada – Dil Fashion Group, μία floral brocade φούστα με silk bow tie πουκάμισο  όλα από το Attica.Το σύνολο της ολοκλήρωσε με metallic γόβες Christian Louboutin και σκουλαρίκια Imanoglou.

Στην συνέχεια η Τατιάνα επέλεξε ένα chic androgyne look με κόκκινο παντελόνι που έχει zip details και silk πουκάμισο σε beige χρώμα και τα δύο Escada– Dil Fashion Group από το κατάστημα Attica που τα συνδύασε με suede γόβες Christian Louboutin και κοσμήματα Imanoglou.

Για το τέλος η Τατιάνα διάλεξε ένα printed σύνολο με πλισέ φούστα και πουκάμισο σε γήινες αποχρώσεις με metallic στοιχεία από το κατάστημα Max & Co, όπου το συνδύασε με leopard γόβες Christian Louboutin και κοσμήματα Ιmanoglou.

 

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο:  NJV Athens Plaza

Leof. Vasileos Georgiou 2, Athina 105 64

21 0335 2400

για την υπέροχη φιλοξενία!

 

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

 

 

 

Read More

And More