Τι μαγιό φοράνε φέτος οι Ελληνίδες celebrities!

Ξέρεις ήδη τι θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι στην παραλία αφού σου έχω γράψει όλες τις τάσεις για τα μαγιό αυτής της σεζόν!Ανυπομονείς να δοκιμάσεις τα νέα σχέδια και χρώματα αφού το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες γνωρίζουμε πως  οσα μαγιό και να έχουμε πάντα είναι σημαντικό να κάνουμε μια μικρή… επέκταση της συλλογή των μαγιό μας.

H ζέστη και ο καλός καιρός έχουν κάνει τις πρώτες τους εμφανίσεις και το μυαλό μας γυρίζει συνέχεια στις παραλίες και τις αμμουδιές.Κάποιες από εμάς έκαναν ήδη τα πρώτα θαλάσσια μπάνια και κάποιες έχουν στο πρόγραμμα μία απόδραση αυτό το ΣΚ! Σήμερα θα αντλήσουμε έμπνευση από τις διάσημες Ελληνίδες που ποζάρουν με τα αγαπημένα τους μαγιό και θα δούμε ποιές τάσεις επέλεξαν να φορέσουν αυτό το καλοκαίρι!

Βikini, ολόσωμα, ρίγες, floral τα σχέδια είναι πάρα πολλά και σίγουρα είναι ωραίο να δεις τι έχουν επιλέξει οι αγαπημένες σου Ελληνίδες και να πάρεις έμπνευση για στιλάτες εμφανίσεις με μαγιό!

 

@danouuz

Η Δανάη Παππά επιλέγει κόκκινο ολόσωμο μαγιό σε minimal γραμμή και μας δείχνει πόσο τέλειο δείχνει αυτό το χρώμα στις καστανές που είναι και λίγο μαυρισμένες.

@fayskorda

Η Φαίη Σκορδά φοράει 2 μεγάλες τάσεις σε μία, neon χρώμα και γκοφρέ ύφασμα σε ένα ολόσωμο με cut σχέδιο στην κοιλιά, μας φτιάχνει την διάθεση.

@mairiboo

Κλασική αξία για την Μαίρη Συνατσάκη που θα φορέσει και φέτος μαύρο bikini με gym type top και το συνδυάζει με λευκό πουκάμισο για after beach look.

@toniasotiropoulou

Kαρό σε μπλέ απόχρωση για την Τόνια Σωτηροπούλου που αναδυκνύει τέλεια τις αναλογίες της αλλά έχει και ένα cute στοιχείο, το συνδυάζει με small hoops και διακριτικό βραχιόλι.

@katken85

Floral bikini με top που έχει τέλεια εφαρμογή και χρώματα που τις πάνε πάρα παλύ!Τα bottom εδώ και 2 σεζόν έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ψηλόμεσα με έντονο V μπροστά.

@evridiki_valavani

Βikini με έναν ώμο και τέλειο μωβ χρώμα για την Ευριδίκη που δεν σταματάει τις sporty ενέργειες της στιγμή. Ενα τέτοιο μαγιό είναι ιδαινικό για να νίωθεις άνετη ακόμη και όταν παίζεις beach voley.

@chrismpo

Tο λευκό χρώμα στα μαγιό πάντα ήταν μία sexy επιλογή! Ειδικά αν είναι ολόσωμο με χιαστή σχέδια στο πλάι σαν αυτό που επιλέγει η Xριστίνα Μπόμπα τότε απλά κόβει την ανάσα. Σημειώνω ότι θα πρέπει να έχεις ήδη μαυρίσει για να επιλέξεις λευκό χρώμα στο μαγιό σου.

@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει ένα mix με μαύρο χρώμα και κίτρινο για το φετινό καλοκαίρι και επιλέγει ψηλόμεσο bottom που δίνει τέλεια όψη στα πόδια σου και βεβαίως είναι και απόλυτη τάση.

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα για αυτό το καλοκαίρι επιλέγει κίτρινο χρώμα και top που δένει στους ώμους για cute αποτέλεσμα και σε απόχρωση που της πάει πάρα πολύ!

@athina1konomakou.star

Η Αθηνά Οικονομάκου με άψογο σώμα φοράει floral bikini και το συνδυάζει με layering από πολλά λεπτά boho κοσμήματα.

@dutchesss_

Κόκκινο bikini με τριγωνάκι για την Δούκισσα Νομικού μία απόχρωση που πάει σε καστανές αλλά πάρα πολύ και σε ξανθές δίνοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

@konstantinaspyropoulou

Λευκό ολόσωμα με τέλεια εφαρμογή στο στήθος και retro σχέδιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για εντυπωσιακές λήψεις στο instagram της!

@dorettapapadimitriou_official

Μαύρο ολόσωμα με sexy cuts για την Ντορέττα που αναδεικνύει άψογα το καλογυμνασμένο της σώμα!Το μαύρο ολόσωμο είναι σταθερή αξία στα μαγιό και πάντα είναι μία stylish επιλογή!

@vickykaya_

Ψηλόμεσο bottom και τέλειο χρώμα για το bikini της Βίκυς Καγιά που μας αρέσει πάρα πολύ και δίνει μία σοφιστικέ εικόνα στο beach look της!Τέλειος συνδυασμός με το ψάθινο x large καπέλο της!

Read More

And More