Inspiration

Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τα outfit τους

Το ραντεβού φαντάζει κάπως περίεργο πλέον, αφού λόγω καραντίνας δεν μπορούμε να πάμε κάπου, να πιούμε και να φάμε περνώντας μία μαγική βραδιά. Παρόλα αυτά, το σπίτι μας μπορεί να γίνει το τέλειο location και να απολαύσουμε ένα δείπνο ή ένα ωραίο κρασί ακούγοντας μουσική και κυρίως βάζοντας κάτι πιο εντυπωσιακό. Φόρμες, τζιν, κολάν… το casual ντύσιμο είναι πλέον μοναδική μας επιλογή αλλά τώρα και λόγω του Αγίου Βαλεντίνου, μπορούμε να ντυθούμε λίγο πιο όμορφα, να βάλουμε κοσμήματα και να οργανώσουμε μία ιδιαίτερη βραδιά για δύο.

Δεν χρειάζονται πολλά, μόνο διάθεση και όλα θα πάνε τέλεια. Εμείς για να σε ενθαρρύνουμε σου ετοιμάσαμε και ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα με tips από τις διάσημες και στιλιστικές προτάσεις για μία βραδιά στο σπίτι με τον αγαπημένο σου. Στο κόσμο της showbiz βλέπουμε πολλές φορές τις διάσημες να οργανώνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους και οι επιλογές τους είναι παντα inspiration. Δες το αφιέρωμα μας και ετοίμασε ένα date night που θα σας μείνει αξέχαστο.

Η Victoria Beckham πολλές φορές αναφέρει στο Instagram της ότι απόψε έχει ραντεβού με τον David και βεβαίως αποτελεί μία στιλάτη γυναίκα που αξίζει να δούμε τι φοράει. Το κόκκινο είναι μία πρόταση που μας αρέσει πολύ αφού ταριάζει με την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου και είναι ένα χρώμα που σίγουρα αρέσει στους άντρες. Φόρεμα ή top η επιλογή είναι δική σου, αλλά η επιτυχία είναι σίγουρη.

H Jennifer Lopez βγαίνει συχνά με τον αρραβωνιαστικό της dates και είναι πάντα εντυπωσιακή. Ακόμη και ένα sequin φόρεμα για την Lopez είναι μία πολύ καλή πρόταση και θα το συνδυάσει με minimal μαλλιά και διακριτικά σκουλαρίκια δίνοντας ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στο look της.

Η Hailey Bieber ορκίζεται στο μικρό μαύρο φόρμα και διαλέγει ένα με υπέροχο ντεκολτέ και mini γραμμή αφήνοντας όμως όλο το υπόλοιπο στιλ της χαλαρό για την περίσταση με μαζεμένα μαλλιά και ελαφρύ μακιγιάζ.

Η Βίκυ Καγιά συνδυάζει το αγαπημένο της μαύρο παντελόνι (που όλες έχουμε) με ένα ιδιαίτερο top και μας δίνει τέλεια λύση για την βραδιά του Βαλεντίνου.

Η Chiara Ferragni προτείνει εντυπωσιακό καλσόν που θα δώσει ένταση στην εμφάνιση και θα τραβήξει τα βλέμματα στα υπέροχα πόδια σας. Συνδυάστε το με πέδιλα ή φορέστε το χωρίς παπούτσια χαλαρά στο σπίτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ψηφίζει ανοιχτή πλάτη και δίνει μία νέα πρόταση στο αφιέρωμα μας αφού είναι ένα σημείο που έχει μυστήριο και είναι και πολύ sexy.

H Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τα κοσμήματα και προτείνει body σε μαύρο χρώμα με χρυσό κολιέ και σκουλαρίκια. Aπλό και εύκολο να το αντιγράψεις και εσύ. Με τζιν παντελόνι θα είναι τέλειο.

 Η Αθηνά Οικονομάκου ψηφίζει λευκό πουκάμισο και layering κοσμημάτων. Πρόταση που μπορείς να αντιγράψεις και να έχεις μία πολύ στιλάτη εμφάνιση.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει ένα satin φόρεμα σε έντονο χρώμα που θα δώσει ένταση στην βραδιά και το συνδυάζει με over the knee boots – και πέδιλα θα ήταν τέλια εδώ. Δοκίμασέ το κι εσύ.

 

 

 

 

Read More

And More