Τι θεωρούν οι άντρες sexy ντύσιμο και τι οι γυναίκες; Κάναμε το πείραμα…

Τι θεωρούν οι άντρες σέξι ντύσιμο για μια γυναίκα και τι οι γυναίκες. Κάναμε το πείραμα…

Τρία αγόρια, τρία κορίτσια, έξι μοντέλα και ένας καλόγερος γεμάτος ρούχα. Μίνι, μάξι, κορσέδες, t-shirt, ψηλά τακούνια, χαμηλά τακούνια…
Ζητήσαμε από τον καθένα να ντύσει το μοντέλο του με ό, τι εκείνος/εκείνη ορίζει ως σέξι. Πως ντύσανε το μοντέλο τα αγόρια; Πώς τα κορίτσια; Τι έχει να σχολιάσει η fashion editor του TLIFE;

Η Φανή Βογιατζή, Σχεδιάστρια κοσμημάτων, έντυσε τη Δανάη

H Φανή θεωρεί ότι sexy δεν είναι και απαρραίτητα το πολύ κοντό ή το πολύ στενό. Sexy είναι μία κοπέλα με αυτοπεποίθηση και αέρα. Για μία sexy εμφάνιση πάντα προβάλουμε ένα σημείο του σώματος πχ στήθος ή πόδια, ποτέ όλα μαζί. Σήμερα επέλεξε ένα δερμάτινο σορτσάκι που είναι σούπερ τάση για φέτος, αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της Δανάης και είναι όσο στενό πρέπει. Το συνδυάζει με κλειστό τοπ αλλά φωτίζει το total black look με χρυσά αξεσουάρ.Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα απλά συμπληρώνουν το όλο σύνολο σωστά.

H άποψη της Fahion Editor: Μου αρέσει η επιλογή του σορτς και των κοσμημάτων. Μου αρέσει που το σορτσάκι δεν είναι στενό. Θεωρώ πως μια μπλούζα με μακριά μανίκια θα αναδείκνυε τα πόδια περισσότερο.


Top Gap 29.97 ευρώ
Κολιέ maslinda.gr 35 ευρώ
Ζώνη Accessorize 9.45 ευρώ
Σορτς Blanco 25.95 ευρώ
Βραχιόλι χοντρό χρυσό Accessorize
Bραχιόλια μωβ χρυσό Sprider 9.95 ευρώ
Πέδιλα Charles David Nak shoes 150 ευρώ

Η Βιβή Χαχλάκη, μαθήτρια Λυκείου ντύνει την Έλενα

H Βιβή θεωρεί πολύ sexy το κλασικό γυναικείο ντύσιμο. Midi στενές φούστες, peep toes και top που τονίζουν το στήθος. Μια γυναίκα πρέπει να φοράει ρούχα που αγκαλιάζουν την σιλουέτα της και να μην ξεχνάει ποτέ τα ψηλά παπούτσια. Στην πρώτη της επιλογή ήταν ένα στενό παντελόνι που επίσης θεωρεί πολύ sexy αλλά μόλις είδε τη φούστα άλλαξε γνώμη. Της αρέσει πολύ το leopard και θεωρεί ότι είναι ό, τι πιο hot αυτή την στιγμή σε print.

H άποψη της Fahion Editor:
Και leopard μπούστο και ψηλοτάκουνες γόβες με μεταλλική φιάπα και αξεσουάρ στο λαιμό… Πολλά σέξι κομμάτια μαζί για ένα σύνολο. Θα ήταν καλύτερα η ψηλόμεση φούστα με ένα μονόχρωμο τοπ.


Μπουστάκι Tally Weilj 12.95 ευρώ
Φούστα Lipsy 135.00 ευρώ Ηοndos Center
Σκουλαρίκια Αccessorize 14.90 ευρώ
Peep toes Steve Madden Nak shoes 109 ευρώ

Η Μαρία Αναστασίου, Scouter στο 9 Αgency ντύνει την Δήμητρα

”Όσο πιο minimal τόσο πιο sexy ”πιστεύει η Μαρία. Όχι υπερβολές και κυρίως όχι πανικός. Ένα φλατ παπούτσι μπορεί και αυτό να είναι sexy αρκεί η γυναίκα να νιώθει sexy αυτή. Το σορτσάκι και το γιλέκο που επέλεξε για να ντύσει την Δήμητρα είναι δερμάτινα αλλά ”ησυχάζει” το όλο σύνολο με απλό μπλουζάκι και ανδρικά παπούτσια.

H άποψη της Fahion Editor: Μου αρέσει αυτό το ντύσιμο. Θεωρώ ότι ακόμη και ένα μοδάτο σύνολο, πέρα από το κλασικά θυληκό δηλαδή (φόρεμα, φούστες, τακούνια) μπορεί να είναι sexy αν εσύ νιώθεις καλά.


Γιλέκο Τrylly by Part 2 160 ευρώ
Σορτσάκι Blanco 25.99 ευρώ
Φανελάκι Gap
Kολιέ maslinda.gr
Παπούτσια Blanco 19.99 ευρώ

O Βασίλης Σαρλής, Επιχειρηματίας έντυσε την Ανδρομάχη

Το ρούχο που επιλέγει μία γυναίκα πρέπει να πέφτει ωραία στο σώμα της, να είναι αέρινο και φίνο σύμφωνα με τον Βασίλης που επιλέγει ένα φόρεμα με πλάτη έξω γιατί είναι το απόλυτα sexy σημείο του γυναικείου σώματος. Πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να επιλέγουν ρούχα από μαλακά υφάσματα και κυρίως χρώματα που τους πηγαίνουν. Ψηλά παπούτσια πάντα!

H άποψη της Fahion Editor: Mου αρέσει το κόψιμο αυτού του φορέματος αλλά σε μία κοπέλα με μεγάλο στήθος τα prints το τονίζουν περισσότερο. Ίσως αυτός να ήταν και ο αρσενικός στόχος. Εγώ θα προτιμούσα ένα μαύρο φόρεμα και φυσικά συμφωνώ με την ανοιχτή πλάτη. Είναι ένα από τα δυνατά σημεία.


Φόρεμα Just Cavalli Ηοndos Center
Bραχιόλια μεγάλα Αchilleas Accessories από 10 ευρώ
Βραχιόλια μικρά χρυσά Accessorize 12.90 ευρώ

Ο
Δημήτρης Ρούσης, Προπονητής Στίβου, ντύνει την Αλίκη

”Sexy είναι αυτό που εξιτάρει την φαντασία ” μας είπε ο Δημήτρης. ‘Αυτό που σε κάνει να βλέπεις …παραπέρα ”.
Το κόκκινο μίνι φόρεμα είναι τέλεια επιλογή και οι γόβες το μόνο παπούτσι που θα πρέπει να φοράνε οι γυναίκες το βράδυ. Οι γυναίκες πρέπει να αφήνουν το σώμα τους να φαίνεται -με κομψό πάντα τρόπο. Μίνι φορέματα και έντονα χρώματα είναι σίγουρα sexy και ακαταμάχητα.

H άποψη της Fahion Editor: Το κόκκινο είναι διαχρονικά σέξι! Το χρώμα του πάθους. Όμως: στράπλες που αφήνει ακάλυπτα το μπούστο και τα χέρια συν στενό φόρεμα που διαγράφει τη γραμμή του σώματος συν μίνι που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια ίσον… κανένα περιθώριο στην φαντασία! Στόχος είναι να εξιτάρουμε την φαντασία όχι να ικανοποιήσουμε τα μάτια.

Φόρεμα Tally Weilj 19.95 ευρώ
Κολιέ Accessorize 18.90 ευρώ
Γόβες Tally Weilj 19.99 ευρώ

O Κωνσταντίνος Μανίκας, Απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών ντύνει την Δήμητρα

”Το απλό είναι και sexy αρκεί να ποντάρεις στο δυνατό σου σημείο’ ‘θεωρεί ο Κωνσταντίνος και επιλέγει να βάλει η Δήμητρα ένα μίνι φόρεμα με έντονους ώμους, πολύ μίνι που όμως ισορροπεί με τα ankle boots. Τα απλά μονόχρωμα φορέματα που έχουν ιδαίτερο κόψιμο σε συνδυασμό με ωραία παπούστια και funky αξεσουάρ είναι η σύχγρονη εκδοχή του sexy που εκφράζει τον Κωνσταντίνο και που θα θαυμάσει σε μία κοπέλα.

H άποψη της Fahion Editor: Τέλειο ντύσιμο, μου αρέσει πολύ. Κρατάει τις ισορροπίες. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι sexy όσο πρέπει, έχει πολύ μοδάτο σχέδιο και αγκαλιάζει πολύ ωραία τη σιλουέτα.


Φόρεμα Mariangela 60 ευρώ
Μποτάκια Miss Sixty 177 ευρώ
Βραχιόλι maslinda.gr 25 ευρώ

To συμπέρασμα

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απαντούν στην ερώτηση του σέξι υπογραμμίζοντας την μεγάλη σημασία που έχουν τα πόδια. Οι επιλογές τους μέσα από φούστες, φορέματα και σορτσάκια δείχνουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα πόδια σε μια σέξι εμφάνιση.
Τα εκτεθειμένα καλλίγραμμα πόδια είναι αυτά που κεντρίζουν τα βλέμματα των γυναικών και εξάπτουν την φαντασία των αντρών. Ακόμα ένα κοινό σημείο αναφοράς είναι φυσικά το παπούτσι! Όσο πιο ψηλό τόσο πιο σέξι!

Οι άντρες πιστεύουν:
Ότι το ρούχο είναι ένα! Φόρεμα, φόρεμα, φόρεμα! Δεν πειραμαντίζονται με τίποτα άλλο παρά μόνο το μήκος! Δεν δίνουν καθόλου σημασία στα αξεσουάρ και τους απασχολούν μόνο τα παπούτσια.

Οι γυναίκες πειραματίζονται:
Με διάφορα κομμάτια! Δεν σταματάνε στο φόρεμα αλλά μπορούν να παίξουν με διάφορα ρούχα όπως το γιλέκο ή τα φλατ παπούτσια, κομμάτια που δεν θεωρούνται σέξι με την πρώτη ματιά. Επίσης, οι γυναίκες δεν σταματούν στα ρούχα αλλά συνεχίζουν παίζοντας με τα αξεσουάρ πρσθέτοντας βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ!

Ευχαριστούμε το Nine Agency για τη Δήμητρα.
Ευχαρισούμε την Ακαδημία Μοντέλων του κυρίου Κουτούλια για την Ανδρομάχη, τη Δανάη, την Αλίκη και την Έλενα.

Photo Χρήστος Πρεντουλής
Styling Σοφία Σούζα
Συνεργασία Χριστίνα Αλιώτη