Τι τύπο τσάντας πρέπει να κρατήσεις ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ

Όλες έχουμε αδυναμία στις τσάντες, όλες έχουμε πάνω από τέσσερις στην ντουλάπα και -ναι- κάθε σεζόν αγοράζουμε και μία καινούρια. Όμως, υπάρχει και αυτή η τσάντα που αγαπάς περισσότερο, κρατάς στις πιο πολλές εμφανίσεις σου και είναι αυτό που λέμε “my bag”! Μεγάλη, μικρή ή δερμάτινη, η τσάντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτή. Το προσωπικό μας style καθορίζει και τον τύπο της τσάντας που θα κρατήσουμε, ώστε να υπάρχει μία ισορροπία στην εμφάνισή μας.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου πω τι τσάντα κρατάς ανάλογα με το προσωπικό σου style, γιατί η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία! Σου έχω έξι βασικές κατηγορίες και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις σε ποια ανήκεις, αλλά και τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σου!

1. Βelt bag

Είναι huge trend εδώ και μερικές σεζόν και αν είσαι τύπος που ακολουθεί τις τάσεις και έχεις trendy style, τότε αυτή είναι η τσάντα που σου ταιριάζει. To άνετο και ενημερωμένο look σου θυμίζει κορίτσι του Pinterest και η τσάντα αυτή απλά ολοκληρώνει σωστά τις επιλογές σου. Mε χρώμα ή δερμάτινη, μπορεί να μην χωράει πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα σου δίνει μία cool αίσθηση και πλέον μπορείς να την συνδυάσεις με τα πάντα, όπως φορέματα, φούστες και jumpsuits, εκτός από το casual trendy στιλ σου.

2. Βucket

Αν το effortless γαλλικό style χαρακτηρίζει το ντύσιμό σου, τότε αυτή η bucket bag είναι η κατάλληλη για σένα. Είσαι τύπος που ενημερώνεται για τις τάσεις, αλλά έχεις ένα ύφος σταθερά κομψό, με μικρές πάντα αλλαγές ανάλογα τα trensds, χωρίς όμως να τις ακολουθείς πιστά. Είσαι πρακτική και ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις. Αγαπάς το all day chic style και για εσένα δεν υπάρχει βραδινό και πρωινό ντύσιμο, αλλά καλό γούστο! H τσάντα αυτή χωράει τα απαραίτητα και ναι την κρατάς όλες τις εποχές και με όλα τα outfit.

3. Chain

Σοφιστικέ κομψότητα με θηλυκές επιλογές χαρακτηρίζει το style σου και η αγαπημένη σου τσάντα είναι η Chain bag. Δεν φοβάσαι να επιλέγεις από ρετρό φορέματα μέχρι masculine σύνολα, αφού ξέρεις πολύ καλά τι σου πηγαίνει και πάντα δίνεις μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ. Η chain bag έχει κάτι το κλασικό, αλλά είναι πάντα και πολύ stylish. Είναι η τσάντα που πραγματικά μπορείς να κρατήσεις από το γραφείο σου, μέχρι ένα glam κάλεσμα, και να είναι απόλυτα stylish.

4. Tote bag

Lady style με έμφαση σε midi γραμμές, αλλά και office στοιχεία για μία δυναμική γυναίκα σαν και εσένα που θέλεις η τσάντα σου να χωράει τα πάντα και κρατάς μόνο μία tote bag. Iδανική επιλογή τσάντας για την πολυάσχολη ζωή που έχει μία business woman, έχει συνήθως ένα βασικό χρώμα για να πηγαίνει με όλα τα daily σύνολα, αλλά δείχνει απόλυτα in style με τα denim outfits τις πιο χαλαρές ημέρες.

5. Backpack

Eίσαι cool τύπος και το free style είναι ο τρόπος ζωής σου, οπότε το backpack είναι η αγαπημένη σου τσάντα, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς χωρίς αυτή. Θέλεις ελευθεριά κινήσεων, αλλά και όλα τα απαραίτητα μαζί σου. Ταιριάζει με τα άνετα ρούχα και είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις μία έντονη καθημερινότητα. Αγαπάς τα buggy παντελόνια και τα sneakers και βεβαίως έχεις το backpack για να χωράει ό,τι σου είναι απόλυτα χρήσιμο μέσα στην ημέρα σου.

6. Tiny bag

Fashionista με όλη την έννοια της λέξης. Ξέρεις ποια είναι η τελευταία τάση και αυτή θα κρατήσεις! Τώρα, λοιπόν, είναι η tiny bag και έχει γίνει η αγαπημένη σου τσάντα. Δεν πειράζει που δεν χωράει παρά μόνο το κινητό σου -ίσως και το κραγιόν σου-, αφού για σένα σημασία έχουν μόνο τα fashion trends και σίγουρα θέλεις να είσαι πάντα απόλυτα συγχρονισμένη με αυτά. Όσο πιο μικρή, τόσο πιο σωστή για αυτή την σεζόν η tiny bag και με έντονο χρώμα για να κάνει την διαφορά.

Read More

And More