Την Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας! Πάρε ιδέες για όμορφα δώρα

Αυτήν την Κυριακή γιορτάζει η μαμά σου, η μαμά μας. Θέλουμε να της δείξουμε την αγάπη μας με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Κάθε μία από εμάς έχει ίσως σκεφτεί τι θέλει να χαρίσει στην μαμά της εκείνη την ημέρα, άλλες ίσως όχι και εδώ σου έχω την λύση.

Μια γιορτή που από τότε που ήμασταν μικρές, μας έφερνε ωραίες αναμνήσεις με τα πρώτα χαριτωμένα δώρα στην μαμά μας και τις αντιδράσεις της, που τις θυμόμαστε ακόμη.

Σου έχω ετοιμάσει λοιπόν μία λίστα με πολύ εύκολες προτάσεις για την ημέρα εκείνη που πιστεύω εμπεριέχουν όλα τα γούστα και σίγουρα όλα τα budget.

Μπορεί και η πιο απλή χειρονομία να είναι αρκετή, αλλά αν θες κάτι παραπάνω για την περίσταση τότε δες τις προτάσεις μου πιστεύω θα σου αρέσουν.

Ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γλυκό μήνυμα είναι η πιο απλή κίνηση αλλά πάντα κερδίζει της εντυπώσεις.

Ένα set για την θάλασσα ή κάτι από όλα αυτά, ένα ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι γυαλιά θα της φανούν πολύ χρήσιμα και σίγουρα θα της αρέσουν ειδικά με το δικό σου γούστο.

Μία ωραία ρόμπα για το σπίτι σε ανάλαφρο και πολυτελές ύφασμα που θα την φοράει και σαν home look, επέλεξε μία σε λευκό χρώμα και απέφυγε τα prints.

Διάλεξε το κρασί που της αρέσει ή το sparkling ποτό που προτιμά για να γιορτάσετε την Κυριακή!

Ένα βιβλίο είναι τέλεια πρόταση πάντα και αν θες μπορείς να διαλέξεις και ένα από την προσωπική σου συλλογή σαν πρόταση για να το διαβάσει και εκείνη.

Aν της αρέσουν τα ροφήματα διάλεξε μία κούπα με κάτι ιδιαίτερο πάνω που ξέρεις ότι αγαπάει και κάντης ένα δώρο που θα το βλέπει κάθε μέρα και θα σε θυμάται.

Μία ωραία βεντάλια για τις ζεστές μέρες που έρχονται θα της φανεί πολύ πρακτικό δώρο και σίγουρα θα σε ευχαριστήσεις μερικούς μήνες μετά.

Φτιάξε ένα ωραίο γλυκό και πήγαινε το την Κυριακή να το φάτε μετά το φαγητό, ειδικά αν είναι απο τα χέρια σου θα έχει άλλη αξία.

Διάλεξε μία ωραία μάσκα ύπνου και κάνε τα βράδια της που απολαυστικά, μπορείς να την συνδυάσεις και με ένα ωραίο νυχτικό ή ένα ζευγάρι παντόφλες.

Τα φουλάρια είναι μία safe επιλογή και σίγουρα θα της αρέσει πολύ, προσπάθησε να διαλέξεις ένα με prints και χρώματα που δεν έχει.

Μια ζεστή ζακέτα για όλες τις εποχές είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή και αποτελεί δώρο που χάνει ποτέ την αξία του. Προτίμησε καλό υλικό και χρώμα που την κολακεύει.

Πάρε κάτι ωραίο για το σπίτι, αν χαλαρώνει στον καναπέ ίσως καινούρια μαξιλαράκια ή ένα στιλάτο ριχτάρι θα το εκτιμήσεις πολύ.

Κεριά για ατμόσφαιρα είναι μία πολύ στιλάτη λύση, διάλεξε μερικά με ωραία αρώματα που θα της αρέσουν και θα τα ανάβει συνέχεια.

Ακουστικά για το κινητό, πρακτικό και πολύ απαραίτητο, θα της εκπλήξεις ευχάριστα και θα της δώσεις μία νέα λύση που δεν φανταζόταν πόσο θα την διευκολύνει.

Νεσεσέρ για την θάλασσα και όχι μόνο, ένα καινούργιο πάντα είναι ευπρόσδεκτο ειδικά αν το έχεις διαλέξει εσύ.Μπορείς μέσα αν θες να βάλεις και κάτι beauty ίσως ένα κραγιόν ή ένα ρουζ.

Read More

And More