3 παντελόνια που θα αντικαταστήσουν το jean σου!

Το jean έχει την πρώτη θέση στα everyday look σου. Και στα δικά μας, μην νομίζεις! Πολλές φορές όμως αναρωτιέσαι: “Γιατί δεν βάζω και κάτι άλλο; Αλλά τι να είναι αυτό;”. Οι επιλογές είναι πολλές, πίστεψε με, αλλά θα στο κάνω ακόμα πιο εύκολο. Θα σου μιλήσω για 3 παντελόνια που μπορείς να αντικαταστήσεις το jean σου και να είσαι so cool. Πάμε να τα δούμε μαζί.

1.Τtrack pants
Είναι αυτά τα πανετλόνια που έχουν μία ρίγα στο πλάι (ok μπορεί και 2) και θυμίζουν λίγο φόρμα αλλά δεν είναι. Έχουν άνετη ίσια γραμμή είναι μακριά και συνήθως μαύρα, άρα τα φοράς άνετα με πολλά ρούχα. Συνδυασμός κλειδί: black top, anke boots ή sneakers, και από πάνω leahter jacket.

2. Metallic pants
Tα έχεις δει παντού στο Instagram και pinterest, σου αρέσει πολύ και καιρός να το βάλεις… και να βγάλεις το jean. Δεν χρειάζονται πολλά, καθώς είναι ήδη statement κομμάτι αυτό το παντελόνι. Ένα πουλόβερ και sneakers είναι αρκετά, ενώ σε πανωφόρι ρίξε στους ώμος το black coat σου.

3. Velvet pants
Μαύρο, μπλε, πράσινο, κόκκινο, το βελούδινο παντελόνι έχει urban look αρκεί να το κάνεις σωστά. To θες μακρύ και άνετο. Θα το βάλεις με ankle boots και από πάνω ή πλεκτό ή πουκάμισο. Απόφυγε τα jacket δώσε stylish αποτέλεσμα με μία ζακέτα ή ένα wrap παλτό για πανωφόρι.

Read More

And More