Aυτά τα μποτάκια είναι το νέο super trend και δεν έχουν τακούνι

Τα μποτάκια είναι το super παπούτσια για τον χειμώνα. Με τακούνι ή χωρίς, με lace up σχέδιο ή με φερμουάρ τα έχουμε όλες στην ντουλάπα μας και ναι είναι τώρα η εποχή που τα φοράμε με τα winter σύνολα μας.

Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για το νέο shoe trend που έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στο Instagram και στο Pinterest. Δεν είναι πολύ elegant και ίσως το έχεις στο μυαλό σου για τα weekend, ειδικά αν είσαι εκδρομικός τύπος. Τα μποτάκια ορειβασίας θα γίνουν το νέο σου αγαπημένο παπούτσια για τα everyday city look σου αυτή την σεζόν.

Από τον οίκο Moncler μέχρι τις αγαπημένες μας οικονομικές αλυσίδες, τα μποτάκια ορειβασίας φέτος έχουν γίνει αγαπημένα για τα it girls. Mε γούνινη επένδυση, χρωματιστά κορδόνια, chunky σόλα, σε μαύρο ή λουστρίνι δέρμα, θα βρεις πάρα πολλές εκδοχές για να διαλέξεις (αν δεν έχεις ήδη) το αγαπημένο σου για αυτή την σεζόν.

Οk το φαντάζεσαι με jean και πουλόβερ αλλά φέτος συνδύασε το και τα υπόλοιπα casual σύνολα σου, με tartan pants και σακάκια σε ένα preppy look. Δώστ’ου πιο θηλυκό style με φούστες και belted jackets ή ακόμη και lace dress και blazer. Γενικά αναθεώρησε τον τρόπο που τα σκεφτόσουν και φόρεσε τα με πολλά looks.

Read More

And More