Πως να περπατάς πιο εύκολα και σωστά με ψηλοτάκουνα!

Πως να περπατάς πιο εύκολα και σωστά με ψηλοτάκουνα! | tlife.gr

Η Marilyn Monroe έλεγε Δώσε σε μία γυναίκα το σωστό παπούτσι και αυτή μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο”. Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορεί να περπατήσει με αυτά; Τα ψηλοτάκουνα είναι φετίχ για πολλές γυναίκες, κάποιες δεν τα αποχωρίζονται και κάποιες δεν τα πλησιάζουν. Το βασικό θέμα της δεύτερης κατηγορίας είναι ότι δεν μπορούν να τα… περπατήσουν! Σήμερα θα βοηθήσουμε αυτό το group δίνοντας 3 smart tips ώστε να να μπορεί να κάνει πολλά βήματα με τα πανύψηλα παπούτσια, χωρίς φόβο, μόνο με πάθος!

1.Τεχνική βαδίσματος
Δεν είναι απλό το περπάτημα με 12πόντο. Θέλει μία τεχνική και αυτή είναι η εξής: περπατάς ρίχνοντας το βάρος από το πρώτο βήμα, στη μύτη του ποδιού και όχι στο τακούνι. Ακούγεται προφανές αλλά όταν φοράς τακούνια ασυναίσθητα πατάς πρώτα το τακούνι. Αυτό αν διορθώσεις, το βήμα σου θα γίνει πιο εύκολο και αβίαστο!

2. Κάνεις μικρά βήματα
Ναι, δεν βιάζεσαι όταν φοράς τακούνια. Περπατάς με πιο μικρά, σταθερά βήματα για να κρατάς το βάρος του σώματος στο κέντρο, να μην κουράζεσαι και να έχεις σωστή στάση. Θα φτάσεις στον προορισμό σου και θα είσαι πιο ξεκούραστη!

3.Mην βάλεις body lotion
Φόρεσε τα παπούτσια σου χωρίς να έχεις απλώσει κρέμα σώματος στο πέλμα σου. Θα γλιστράνε και θα φεύγει το πόδι σου από την σωστή θέση, κάτι βασικό ώστε να τα περπατάς σωστά. Άπλωσε όση body lotion θες στην γάμπα σου και σταμάτα στον αστράγαλο. Θα με θυμηθείς!

READ more