Συμβουλές για να σετάρεις το μαύρο σου πουλόβερ

Ένα από τα αγαπημένα winter items είναι το oversized μαύρο πουλόβερ που κάθε χρόνο γίνεται και πιο φαρδύ και πιο μακρύ. To αγαπάς, είναι πέρα από τα season trends, και το αγαπημένο σου πλεκτό έχει ξεχωριστή θέση στο style σου πέρα από τάσεις και μόδα. Σήμερα θα σου πω 3 τρόπους να το φορέσεις τώρα και όλη αυτήν τη σεζόν.

1.Με τζιν
Eπέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν σε crop γραμμή, συνδύασέ το με ankle boots, και δώσε extra styling με δύο αξεσουάρ που θα κάνουν την διαφορά. Κράτησε chain bag σε medium size, και πρόσθεσε ένα navy style hato all-day weekend outfit σου είναι έτοιμο.

2.Με φούστα
Διάλεξε μία φούστα σε midi γραμμή ή και πιο μακριά, με πιέτες ή straight. Γενικά έχεις πολλές επιλογές αρκεί αν μην είναι mini. Συνδύασε το πουλόβερ σου από πάνω, και διάλεξε για παπούτσι ένα ankle boot. Χρειάζεσαι ένα ζευγάρι fashion γυαλιά και είσαι έτοιμη για βόλτα στην πόλη.

3.Με οver the knee boots
E
δώ χρειάζεσαι ένα πουλόβερ που μοιάζει με φόρεμα. Αν το έχεις συνδύασε το με over the knee boots και διάφανο καλσόν για μία so sexy & chic urban εμφάνιση. Με μία μικρή τσάντα έχεις το look που μπορείς να πας και για ποτό!

Read More

And More