Το αγαπημένο αξεσουάρ της διευθύντριας της Vogue Paris στοιχίζει λιγότερο από 50€

H Emmanuelle Alt είναι Γαλλίδα, πρώην μοντέλο και χρόνια stylist στην Vogue Paris. Μετά την αποχώρηση της Carine Roitfeld ανέλαβε αυτή τη θέση της διευθύντριας. Με χαρακτηριστικό το french style, τα masculine στοιχεία και το no colors έχει ένα διαχρονικά κομψό style που αγαπάμε να παρακολουθούμε και να παίρνουμε έμπνευση. Στις περισσότερες εμφανίσεις της επιλεγεί skinny jeans με booties και blazer, σπάνια φοράει φορέματα, και αγαπάει το μαύρο και το γκρι από χρώματα. Παρατηρώντας τις εμφανίσεις της ανακαλύψαμε το αγαπημένο της αξεσουάρ, κάτι που δεν αποχωρίζεται ποτέ το χειμώνα, και το κυριότερο είναι ένα κομμάτι που σίγουρα μπορείς να αποκτήσεις και εσύ με λιγότερο από 50€… αν δεν το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Τι; Mιά δερμάτινη ζώνη.

H Αlt πάντα με τα σακάκια, τα παλτό ή τις ζακέτες της, φοράει μία ζώνη και δίνει super αποτέλεσμα στην εμφάνισή της με μία απλή κίνηση.

Εκτός από new shape, με αυτό το trick το look αποκτά μία πιο cool αίσθηση και κυρίως έχει μία νέα εμφάνιση με ένα αξεσουάρ που όλες έχουμε, χωρίς να επενδύει σε lux accessories.

Read More

And More