Το αγαπημένο styling trick της Μeghan Markle για να δείχνει πιο κομψή και αδύνατη!

Το αγαπημένο styling trick της Μeghan Markle για να δείχνει πιο κομψή και αδύνατη! | tlife.gr

H Duchess of Sussex στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει ένα styling trick για να δείχνει πιο κομψή η σιλουέτα της τώρα που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, και είναι το: one tone look!

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο National Theatre του Λονδίνου και είχε επιλέξει ένα top-to-toe nude σύνολο που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά. Η Markle φόρεσε ένα A-line φόρεμα, που το συνδύασε με blazer, και τα δύο του οίκου Brandon Maxwell, ενώ επέλεξε nude lace up γόβες Aquazurra και Carolina Herrera clutch στην ίδια απόχρωση.

Αυτός ο one tone συνδυασμός δημιουργεί ένα ισορροπημένο σύνολο και ειδικά τώρα που η Μarkle έχει πάρει τα αναμενόμενα κιλά της εγκυμοσύνης, με αυτό το styling trick έχει ένα πιο chic daily αποτέλεσμα, ειδικά στα πρωινά σύνολα που απαιτούν πάνω από ένα κομμάτι -αφού το πανωφόρι είναι απαραίτητο- σε αντίθεση με τις red carpet εμφανίσεις που ένα glam φόρεμα αρκεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μeghan Markle κάνει αυτό το styling trick. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα επέλεξε ένα head-to-toe burgundy look και λίγε μέρες μετά ένα beige total look για μία φιλανθρωπική εκδήλωση.

Mε αυτό τον τρόπο η Μarkle μπορεί να διατηρήσει το elegant style της στις καθημερινές εμφανίσεις της που είναι αρκετές παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο κομψή είναι.

READ more