Το animal print που πρέπει τώρα να φορέσεις… και δεν είναι το leopard!

Το animal print που πρέπει τώρα να φορέσεις… και δεν είναι το leopard! | tlife.gr

To leopard print θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, και όπως όλες καταλάβαμε φέτος… και στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτή ήταν ξεκάθαρα μία leopard χρονιά και όλες βάλαμε στα look μας κάτι από το αγαπημένο αυτό print.

Σιγά – σιγά όμως βλέπουμε να κερδίζει έδαφος ένα ακόνη print που δίνει εναλλακτικά το ίδιο cool style. Αυτό είναι το tiger print.

Τόσο ευκολοφόρετο όσο και το leopard print, αλλά με μία πιο fresh αίσθηση εφόσον δεν το έχουμε δει τόσο πολύ όσο το άλλο.

Μπορείς να επιλέξεις ένα jacket ή ένα παλτό και να απογειώσεις τα total black σύνολα που όλες αγαπάμε να φοράμε τον χειμώνα, ή να δώσεις το twist που χρειάζεται το jean σου με ένα tiger print πουκάμισο ή top.

Μία tiger print φούστα θα δώσει νέο mood στα μονόχρωμα πλεκτά σου και συνδυασμένη με μπότες έχεις ένα τέλειο city style.

Τα tiger print αξεσουάρ είναι μία πολύ καλή επιλογή για τα χειμερινά σου σύνολα. Βlanket scarves ή φουλάρια είναι ξεκάθαρα αυτή η new detail που χρειάζεσαι.

Τέλος τα tiger print αξεσουάρ είναι απόλυτα chic επιλογή. Ζώνη ή γόβες θα δώσουν στα office σύνολα σου μία νέα αίσθηση ενώ θα απογειώσουν τα off duty σύνολα.

READ more