Το eBay πουλάει ρούχα των αγαπημένων μας σταρ για φιλανθρωπικό σκοπό!

Το eBay πουλάει ρούχα των αγαπημένων μας σταρ για φιλανθρωπικό σκοπό! | tlife.gr

Πέντε διάσημοι στιλίστες του Χόλιγουντ συνεργάζονται με το eBay και πωλούν 60 ρούχα που έχουν φορέσει οι διάσημοι πελάτες τους, των οποίων τα κέρδη θα διατεθούν σε φιλανθρωπίες. Οι στιλίστες που συμμετέχουν σε αυτό το “έργο” είναι η Karla Welch (στιλίστρια του Justin Bieber, Sarah Paulson, Tracee Ellis Ross), η Ilaria Urbinati (στιλίστρια του Bradley Cooper, Ryan Reynolds, The Rock), η Marni Senofonte (στιλίστρια της Beyoncé και της Kendall Jenner), η Mariel Haenn και ο Rob Zangardi (οι οποίοι έχουν σαν πελάτες την Jennifer Lopez, την Gwen Stefani, την Rachel McAdams).

Κάποια από τα ρούχα που πωλούνται είναι αρκετά αναγνωρίσιμα και έχουμε δει τις σταρ να τα φορούν σε δημόσιες εμφανίσεις. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αποκτήσει αυτό το mini φόρεμα με τις διαφάνειες που φορούσε η Jlo ή την κίτρινη ολόσωμη φόρμα με τα dramatic cape μανίκια.

Ένα από τα items που θα πωληθούν είναι το διάσημο black & white bodysuit που έχει φορέσει η Gwen Stefani, ένα πουκάμισο που είχε εντάξει στο στιλ της η Beyonce, αλλά και slip-on sneakers του Justin Bieber.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου και όπως σου είπα όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπίες.

READ more