Tο ELLE UK τιμά τη Σίλια Κριθαριώτη

Η βρετανική έκδοση του μεγαλύτερου γυναικείου περιοδικού του κόσμου, ELLE, τιμά την Σίλια Κριθαριώτη και την Ελλάδα.
Μια νυφική δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture επέλεξε να δωρίσει η βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE στις αναγνώστριές της, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο τη δημιουργικότητα της σχεδιάστριας που έχει χαρακτηριστεί από τα διεθνή Μέσα ως «βασίλισσα των νυφικών» αλλά και την Ελλάδα φυσικά.

Η τυχερή που θα κερδίσει τη νυφική δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να ζήσει από κοντά την εμπειρία της δημιουργίας του νυφικού στα μέτρα της αλλά και να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας.
«Είναι τιμή να επιλέγεται ένα δικό μου ρούχο από μια τόσο μεγάλη έκδοση όπως το ELLE UK. Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω την τυχερή μέλλουσα νύφη και να δημιουργήσω το νυφικό που έχει ονειρευτεί».

Αφορμή για τούτη την εξαιρετική συνεργασία αποτέλεσε η μεγάλη επιτυχία του διαχρονικά αγαπημένου μιούζικαλ «Mamma Mia» στο West End του Λονδίνου. Η πλοκή του μιούζικαλ εκτυλίσσεται στην Ελλάδα και αναδεικνύει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο τη χώρα μας. «Είναι πολύ σημαντικό μέσα στη συγκυρία που βρίσκεται η Ελλάδα να αναδεικνύεται το δημιουργικό της “πρόσωπο”», σημειώνει η σχεδιάστρια.

H βρετανική αγορά βρίσκεται σταθερά δίπλα στη Σίλια Κριθαριώτη, ξεκινώντας από την επιτυχημένη επίδειξη που παρουσίασε τον Μάρτιο του 2012 στο Mayfair 1 του Λονδίνου η οποία συνεχίστηκε με εκτενή δημοσιεύματα στον Βρετανικό Τύπο (το Vanity Fair UK σε δημοσίευμά του τον περασμένο Δεκέμβριο χαρακτήρισε τη Σίλια Κριθαριώτη ως «Greek couturier to the stars» και ανέδειξε τον οίκο Celia Kritharioti Haute Couture ως έναν από τους έξι κορυφαίους οίκους υψηλής ραπτικής που αξίζει να παρακολουθεί κάποιος παγκοσμίως) και φυσικά κορυφώθηκε με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις δημιουργίες τής σχεδιάστριας οι ηθοποιοί Σαμάνθα Μπαρκς και Τζέμα Αρτερτον στο κόκκινο χαλί των μεγαλύτερων κινηματογραφικών εκδηλώσεων. Μάλιστα, η Σαμάνθα Μπαρκς απέσπασε το βραβείο «Breakthrough Perfomance» στα ELLE UK Style Awards φορώντας δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

Read More

And More