Το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα της Rihanna στο χώρο της μόδας!

Το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα της Rihanna στο χώρο της μόδας! | tlife.gr

Η LVMH, η εταιρεία που έχει υπό την κατοχή της τεράστια luxe brands, όπως Moët Hennessy, Louis Vuitton, Dior, Givenchy, Fendi και άλλα, ίσως βρίσκεται πολύ κοντά στο να δημιουργήσει μία συνεργασία με την Rihanna.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει ήδη τη δική της συλλογή με ρούχα και εσώρουχα που έχουν τεράστια επιτυχία. Φήμες λοιπόν λένε, ότι ίσως η επόμενη κίνησή της στον χώρο της μόδα θα είναι μία σειρά με luxe προϊόντα, υπό την επίβλεψη της LVMH, που ξέρει πολύ καλά τον τομέα αυτό.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, όλα όμως ξεκίνησαν μετά από μία εμφάνιση της Rihanna με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά που έγραφαν στο πλάι “Fenty”, κάτι που υπονοεί τι θα συμβεί στη συνέχεια. Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, καμία από τις συλλογές της RiRi δεν περιλαμβάνουν γυαλιά.

Η luxe συλλογή που ίσως θα υπογράφει η star, θα περιλαμβάνει ενδύματα, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ και θα ήταν τέλειο timing να κυκλοφορήσει παράλληλα με το ένατο της άλμπουμ, που αναμένεται κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2019.

Αυτή η κίνηση δείχνει τι συμβαίνει τώρα στο χώρο της μόδας και από ποιους πλέον επηρεάζει το καταναλωτικό κοινό, αφού ένα τεράστιος όμιλος, όπως η LVMH, αποφασίζει να επενδύσει σε μία pop star, ενώ υπάρχουν τεράστια ονόματα της μόδας που είναι άνεργα αυτή την στιγμή, όπως οι Alber Elbaz και ο Stefano Pilati.

Περιμένουμε τις εξελίξεις.

READ more