To ξέραμε ότι η Naomi Campbell είναι fashion icon, τώρα όμως είναι και επίσημο!

Η Campbell θα τιμηθεί με το περίφημο βραβείο Fashion Icon στα λαμπερά “The Fashion Awards 2019” μέσα στην επόμενη χρονιά, επιβεβαίωσε το British Fashion Council.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η καριέρα της Campbell ξεκίνησε από μικρή ηλικία, όταν ανακαλύφθηκε από έναν πράκτορα, μετά το σχολείο στο Covent Garden. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, το supermodel μας έχει χαρίσει περισσότερα από 500 εξώφυλλα περιοδικών κατά τη διάρκεια της καριέρας της και έχει πρωταγωνιστήσει σε campaigns για τα μεγαλύτερα fashion brands στον κόσμο όπως: Burberry, Chanel, Prada, Louis Vuitton και Versace.

Το supermodel θα αναγνωριστεί για την απίστευτη συμβολή της στη βιομηχανία της μόδας και την εντυπωσιακή της καριέρα, καθώς και το φιλανθρωπικό της έργο. Τα νέα αυτά ανακοινώθηκαν με ένα coktail party στο The Ritz του Λονδίνου και η ίδια ανέβασε ένα σχετικό post στον λογαριασμό της, εκφράζοντας την συγκίνηση της.

Το βραβείο Fashion Icon είναι ένα από τα special που απονέμονται και τιμούν τις εξαιρετικές συνεισφορές στη βιομηχανία της μόδας. Προηγούμενη παραλήπτης ήταν η Donatella Versace, η οποία παρέλαβε το ίδιο βραβείο το 2017 .

Read More

And More