Πως να φορέσεις το λευκό σου t-shirt και να μην δείχνει καθόλου βαρετό

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που λέγονται κομμάτια κλειδιά και έχουν ένα timeless χαρακτήρα. Δεν είναι ποτέ στις τάσεις, αλλά δεν υπάρχει σεζόν που να μην τα φοράμε, ενώ έχουν δυναμική πάντα στο style χωρίς να χάνουν ποτέ την αξία τους.

Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι το λευκό t shirt.

Όλες έχουμε ένα και αν σκεφτείς όποτε και να το έχεις επιλέξει είναι πάντα κομψό και ποτέ δεν σε απογοητεύει. Το είχες μαζί σου στις διακοπές το φορούσες όλο το καλοκαίρι στην πόλη θα το επιλέξεις σίγουρα και με τα πρώτα φθινοπωρινά σου σύνολα!

Πάμε να δούμε μαζί styling που μπορείς να κάνεις με αυτό το fashion item και να παίρνεις πάντα 10!

Υφασμάτινο παντελόνι

 

Το τέλειο παντελόνι για μετά τις διακοπές θέλει το απόλυτο top και αυτό είναι το λευκό t-shirt. Συνδύασε το με sneakers για τα πρώτα autumn σύνολα στην πόλη και κράτησε μία tote bag.

Safari style

To πιο σωστό t-shirt για το safari style είναι το λευκό. Όλα τα bottom κομμάτια με earth tones μπορούν να μεταμορφωθούν αν τα συνδυάσεις με το basic αυτό μπλουζάκι.

Μini φούστα

Επειδή το mini είναι από μόνο αρκετό να τραβήξει τα βλέμματα οφείλεις να την συνδυάσεις με ένα απλό αλλά στιλάτο top και αυτό είναι το λευκό σου t-shirt. Tέλεια ισορροπία και cool αποτέλεσμα.

Κουστούμι

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο urban από ένα κουστούμι με t shirt και sneakers για τα fashion girls. Mαύρο ή camel του κουστούμι “αγαπάει” το λευκό t shirt και πάντα έχουν μαζί το stylish tomboy look.

Leopard

Eνα print έντονο και ικανό να δημιουργήσει edgy εμφανίσεις, εγώ σου προτείνω να το συνδύασε το με το λευκό t-shirts για safe chic αποτέλεσμα.

Maxi καλοκαιρινή φούστα

Την φόρεσες όλο το καλοκαίρι και τώρα μπορείς να την χαρείς σιγά σιγά όταν επιστρέψεις με το λευκό σου t shirt και δερμάτινη ζώνη.

Jean

Δύο κομμάτια αρκούν για το πιο all time stylish look, το αγαπημένο σου jean και το λευκό t-shirt είναι τέλεια και μπορούν να γίνουν το all day σύνολο που θες αρκεί να αλλάξεις τα αξεσουάρ!

Τotal white

Θες το τέλειο total white σύνολο για τώρα; Wide leg jean και λευκό t shirt είναι το τέλειο ourfit, χρυσά κοσμήματα και round μεταλλικά γυαλιά και είσαι έτοιμη!

Read More

And More