Το look της Emily Ratajkowski που θα αντιγράψουμε το ΣΚ (hint: τα ρούχα και τα αξεσουάρ τα έχεις)

Το look της Emily Ratajkowski που θα αντιγράψουμε το ΣΚ (hint: τα ρούχα και τα αξεσουάρ τα έχεις) | tlife.gr

Είναι σουκού κι έχουμε “ξεμείνει” στην πόλη. Αυτό όμως δεν μας ενοχλεί και τόσο, αφού το πρόγραμμά μας είναι φουλ! Βόλτα για ψώνια, καφέ με τις φίλες, lunch με τους γονείς και θερινό σινεμά με το αγόρι μας (λέω ένα παράδειγμα τώρα).

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο και στιλάτο που δεν θα σε κάνει να δυσανασχετείς και να ζεσταίνεσαι, αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τι ακριβώς, έχεις στερέψει από στιλιστικές ιδέες. Σε αυτό το σημείο θα σε βοηθήσει η Emily Ratajkowski.

Το νεαρό μοντέλο έκανε μια τέλεια εμφάνιση κι εμείς αξίζει να ασχοληθούμε μαζί της και να την αντιγράψουμε, καθώς όλα αυτά που επέλεξε κατά πάσα πιθανότητα τα έχεις ήδη.

Βασικό κομμάτι του outfit ένα βαμβακερό φόρεμα με spaghetti straps που επιτρέπει στο σώμα να “αναπνέει” και να κινείται πιο εύκολα. Η ίδια το συνδύασε με λευκά sneakers, δηλαδή ένα ζευγάρι που όλες έχουμε στην ντουλάπα.

Αυτό που μας άρεσε πάρα πολύ είναι η επιλογή να προσθέσει μια mini bag. Και γιατί μας άρεσε τόσο; Γιατί οι μεγάλες τσάντες βαραίνουν και ζεσταίνουν το σώμα. Άσε που μια τέτοια τσάντα κάνει πιο καλοκαιρινό το σύνολο. Φυσικά από το outfit δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γυαλιά ηλίου που πλέον δεν βγαίνεις χωρίς αυτά από το σπίτι.

Καλή επιτυχία και καλό σουκού!

READ more