To μοναδικό στιλ της Hailey Baldwin! Πως καταφέρνει πάντα να δείχνει τόσο cool

Η Hailey Βaldwin είναι τόσο original και απολαυστική στις εμφανίσεις της, που δεν γινόταν να μην της αφιερώσω ένα ολόκληρο fashion θέμα. Πάντα εμφανίζεται με look που της ταιριάζουν απόλυτα και όλα έχουν κοινό παρανομαστή το stylish street style. Το κορίτσι με τα ατελείωτα πόδια έχει ήδη κάνει τη διαφορά!

Η Hailey ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία τα πρώτα της βήματα στο modeling, με τη βοήθεια του γραφείου Ford Models στη Νέα Υόρκη και η καριέρα της εκτοξεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Δείχνει απίστευτα εντυπωσιακή με τα στενά τζιν, τα οποία συνδυάζει με σέξι, crop μπλουζάκια, αλλά και με βραδινά φορέματα και σύνολα από 2 κομμάτια -συνήθως παντελόνια και αποκαλυπτικά μπουστάκια, αλλά αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η δυνατότητα της να κάνει το street style απόλυτα sexy!

Έχει τον δικό της τρόπο να αποθεώνει ακόμη και ένα απλό …hoodie, ενώ το τέλειο σώμα της της δίνει την δυνατότητα να δείχνει so stylish ακόμη και με ένα… t shirt!

Tα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Bieber απλά απογείωσε το προσωπικό της style και βρήκε το απόλυτο ταίρι της όχι μόνο στην ζωή! Mέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα θα δούμε πως η Βaldwin έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο style που θέλουμε να κάνουμε copy!

Aξεσουάρ!

Tα λατρεύει, αλλά υπάρχουν κάποια που είναι ξεχωριστά και δεν τα αποχωρίζεται ποτέ, πάμε να δούμε ποιά είναι αυτά και πως τα συνδυάζει.

Λατρεύει τους κρίκους και τα μεγάλα κολιέ με αλυσίδα αλλά και τα statement δαχτυλίδια.

Sexy shoes και ιδιαίτερα γόβες που τους δίνει new style δένοντας τις στο παντελόνι της και χαρίζοντας στο look ενα twist που μας αρέσει πολύ!

Φοράει μπότες όλο τον χρόνο ακόμη και με ένα t-shirt γιατί…μπορεί!

Οι belt bags είναι οι αγαπημένες της για χαλαρά everyday looks και τις φοράει cross body.

Φορέματα

Φοράει πολύ συχνά φορέματα και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ειδικά στα πρωινά της σύνολα,ας κλέψουμε styling tips για φέτος από το μοναδικό της styling.

Ρομαντικά που τα συνδυάζει με skeakers και της δίνουν μία cute εικόνα!

Με χαριτωμένα σχέδια και το σωστό μήκος που τα φοράει με flat mules.

Kλασικό πουά που το απογειώνει με χρυσά κοσμήματα και sneakers σε super cool styling.

Sexy μαύρο που γίνεται everyday look με καπέλο και λευκά sneakers.

Jeans

Tα αγαπημένα της ειναι τα ψηλόμεσα και τα συνδυάζει  συχνά στις βραδινές της εξορμήσεις, ας δούμε με ποιον τρόπο τα κάνει να δείχνουν sexy & stylish.

Μαύρο skinny jean που σετάρει με logo body και sexy γόβες για μία επίσημη εμφάνιση που μας αρέσει πολύ.

Κλασικό τζιν με crop λευκό top που έχει sexy cuts και λευκά mules αποτελούν μία φανταστική πρόταση για καλοκαιρινή βραδινή εμφάνιση.

Κουστούμια

Έχει τον δικό της μοναδικό τρόπό να τα φοράει και πάντα μας αρέσει πολύ αφού τους δίνει την πιο cool εικόνα που θα μπορούσαν να έχουν.

Σε τέλεια απόχρωση, oversized μέγεθος που το συνδύασε με ίδιο χρώμα sneakers και λευκό t shirt.

Ένα κλασικό κόκκινο κουστούμι γίνεται απόλυτο street look με hoodie και sneakers.

Night out

Για τις βραδινές της εμφανίσεις διαλέγει mini και αφήνει τα υπέροχα πόδια της να κλέβουν την παράσταση ή open back σχέδια για θηλυκότητα.

Τα υπέροχα πόδια της μπορούν να αναδείξουν νένα hot mini σε cool chic εμφάνιση και πάντα τα συνδυάζει με λεπτά πέδιλα.

Λατρεύει τα open back φορέματα και έχει κάνει πολλές εμφανίσεις που θυμόμαστε με αυτό το χαρακτηριστικό!Προσθέτει μόνο εντυπωσιακά σκουλαρίκια και το σωστό attitude.

Read More

And More