Το μοντέλο που έκλεισε το show του οίκου Burberry είναι κόρη διάσημης σχεδιάστριας

Παρά το γεγονός ότι ο Daniel Lee χθες για το Burberry show ανέβασε στο runway μερικά από τα πιο cool 00s it girls, όπως την Naomi Campbell ή την Lily Colins, τελικά όμως ένα νέο πρόσωπο που συγκέντρωσε την προσοχή.

Reuters

REUTERS/Hollie Adams

Η Maya Wigram, η κόρη της Phoebe Philo, η οποία έκλεισε το σόου ντυμένη με ένα ταρτάν κιλτ μέχρι το πάτωμα και leather statement jacket με σηκωμένο γιακά ήταν το φινάλε που συζητήθηκε πολύ.

Credit Photo /SplashNews.com

Αυτό ήταν το ντεμπούτο στην πασαρέλα για την 18χρονη Wigram, τη μοναχοκόρη του Philo και μεγαλύτερο παιδί με τον σύζυγό της, τον γκαλερίστα και έμπορο τέχνης Max Wigram, τον οποίο παντρεύτηκε το 2004. Το ζευγάρι έχει επίσης δύο μικρότερα αγόρια, τον Marlowe και τον Arthur.

Η επιλογή της Wigram ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, δεδομένης της φιλίας της μητέρας της με τον Daniel Lee: ο σχεδιαστής εργάστηκε υπό την Philo ως διευθυντής γυναικείων ενδυμάτων όταν εκείνη ήταν δημιουργική διευθύντρια της Céline από το 2008 έως το 2017.

Δεν έχουμε ιδέα αν η  Wigram θα ασχοληθεί με το modeling  πάντως αν το αποφασίσει όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα δυσκολευτεί και πολύ.

 

 

 

Read More

And More