Το must have τοπ της σεζόν και πως να το συνδυάσεις σύμφωνα με την Kendall Jenner

Όπως έχουμε ξαναπεί, τώρα είναι η denim περίοδος. Δηλαδή μια εποχή που δεν φοράς πια καλοκαιρινά, δεν έχεις ακόμη όρεξη για πιο φθινοπωρινά items, άρα τα jean είναι πρώτα στις επιλογές σου. Ναι, το τζιν που όλες αγαπάμε και έχουμε στην ντουλάπα μας ανήκει στα πιο δυνατά κομμάτια της εποχής, και είναι το piece που φοράς το πρωί μέχρι το βράδυ και σίγουρα δεν το βαριέσαι ποτέ… ή μήπως το έχεις βαρεθεί και δεν ξέρεις με τι να το συνδυάσεις;

Eίναι λογικό μετά από πολλές εμφανίσεις να έχεις κάπως… κολλήσει και να μην έχεις έμπνευση για το πως θα φορέσεις το κομμάτι αυτό που είναι απόλυτα βολικό για τώρα! Η Kendall θα μας δώσει τη λύση σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της που επέλεξε να “παντρέψει” ένα must have top για αυτή τη σεζόν με το mom jeans της!

Για την ακρίβεια, σε top η Kendall επέλεξε ένα snake print top που μας αρέσει και κάνει cool αντίθεση με το blue jean. Εκτός από αυτό, τα snake effects είναι must σύμφωνα με τις τάσεις, οπότε αν θέλεις να επενδύσεις σε κάτι, μόλις το βρήκες.

Το μοντέλο συνδύασε west booties που είναι και αυτά huge τάση και θα τα βρεις παντού φέτος. Επιπλέον, κράτησε μία small tote bag, ενώ σε αξεσουάρ πρόσθεσε tiny γυαλιά και κρίκους στα αυτιά που επίσης είναι so hot right now!

Read More

And More