Το navy style αυτό το καλοκαίρι αλλάζει κανόνες!

Το καλοκαίρι είναι τελικά εδώ και μπαίνουμε στο mood για ελευθερία και αποδράσεις στην ανοιχτή θάλασσα.Αν σου αρέσει η ιστιοπλοΐα ή γενικότερα το navy style τότε θα πρέπει να ξέρεις την νέα τάση στα ρούχα για όσους αγαπούν αυτό το ύφος. Sophisticated lightness είναι το όνομα της νέας συλλογής της Falconeri για την γυναίκα την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 και χαρακτηρίζεται από την φροντίδα και την προσοχή που δίνεται στην λεπτομέρεια των υλικών και των σχημάτων. Iconic κομμάτια φτιαγμένα με κριτήριο το μοναδικό στυλ, την κομψότητα και την ελαφριά αίσθηση που σου χαρίζουν όταν τα φοράς.

Εδώ μπορείς να εμπλουτίσεις το navy style σου με κομμάτια κλειδιά που ξεφεύγουν όμως από τα συνηθισμένα:t shirt από λινό ζέρσεϊ, μεταξωτά top, maxi jumper από λινό, πικέ jacket με λαμψεις και βαμβακερά παντελόνια, light κασμιρένια jacket και κροσέ λινά ολοκληρώνουν τέλεια την νέα αυτή collection

Δες και το video:

 

 

H ίδια εταιρεία δίνει μία ολοκληρωμένη πρόταση για για το ανδρικό navy style με χαρακτηριστικά moto τις λέξεις : Freedom. Leisure. Performanc, λέξεις κλειδιά που εκφράζουν την συλλογή Falconeri Man για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι: απαραίτητα και ευέλικτα κομμάτια. Μια exclusive σειρά από λειτουργικά ρούχα που ακολουθούν τις τάσεις σε απλές γραμμές – ιδανικά για τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες στην ύπαιθρο.

Eδώ θα βρούμε polo t-shirt, μεταξωτά jacket, βαμβακερά πουκάμισα και παντελόνια αλλά και slub πανωφόρι

Read More

And More