Το νέο color trend που θα φοράμε non stop από εδώ και στο εξής

Παρατηρώντας σιγά – σιγά τα νέα spring trends σίγουρα έχεις καταλάβει ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν στην ντουλάπα σου. Νέες γραμμές, νέα print, αλλά και νέα χρώματα! Σήμερα θα σου μιλήσω για το απόλυτο color trend της νέας σεζόν που ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του πολύ δυναμικά στο pinterest και το instagram.

Πράσινο αλλά αυτό που θυμίζει φιστίκι. Η απόχρωση που θα αγαπήσεις φέτος δεν είναι πολύ pastel και έτσι μπορείς από τώρα να τη φορέσεις. Επίσης είναι τόσο – όσο bright για τα summer σύνολα που θα ακολουθήσουν. Η απόχρωση αυτή του πράσινου κολακεύει σχεδόν τις περισσότερες επιδερμίδες, δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες μας.

Ήδη τα it girls το έχουν επιλέξει για total looks, αλλά και σε stylish layerings, με το πράσινο χρώμα να δίνει το τέλειο twist που θες στα winter look! Εσύ μπορείς να το δοκιμάσεις τώρα αγοράζοντας ένα πράσινο top, που θα το συνδυάσεις με jean σε μία safe εκδοχή, ή να επιλέξεις ένα πράσινο bottom piece που τώρα θα το σετάρεις με μπεζ top για πιο chic αποτέλεσμα όσο ακόμη ο καιρός είναι χειμερινός.

Τα πράσινα πλεκτά επίσης είναι μία πολύ καλή επιλογή που θα τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο με χρυσά κοσμήματα, ενώ σίγουρα μπορείς σιγά σιγά να επιλέγεις και κάποια αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα για chic detail στο ντύσιμό σου.

Read More

And More