Το νέο lookbook της Gucci έχει φωτογραφηθεί από έναν διάσημο σκηνοθέτη… και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Ένα από τα πιο δυνατά και αγαπημένα brand σε όλο τον κόσμο, ο οίκος Gucci, πολλές φορές χρησιμοποιεί διάσημους για τις campaign και βεβαίως δεν είναι καθόλου δύσκολο να τους πείσει να συνεργαστούν σε ένα fashion project.

Έτσι για το τελευταίο lookbook ο art director Alessandro Michele, ζήτησε τη βοήθεια του Harmony Korine ώστε να δημιουργήσουν το νέο σύμπαν” του οίκου για την Pre-Fall 2019 συλλογή.

Ο Ηarmony Korine είναι γνωστός σαν ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της θρυλικής ταινίας “Κids” που άφησε εποχή όταν βγήκε στις αίθουσες την το 1995, δίχασε κοινό και κριτικούς για το θέμα και την καλλιτεχνική της αξία, αλλά σήμερα πια θεωρείται σαν μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του εναλλακτικού κινηματογράφου.

O Korine έχει συνεργαστεί και με άλλα διάσημα fashion brands στο παρελθόν, όπως Proenza Schouler και Dior, ενώ έχει σκηνοθετήσει το video clip της Rihanna για το κομμάτι “Νeeded Me. Στο νέο lookbook ο διάσημος σκηνοθέτης φωτογράφησε στους Αρχαιολογικούς χώρους της Πομπηίας και του Ερκολάνο, μία κίνηση που αποτελεί συνεχεία της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Gucci για την υποστήριξη της ιταλικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στις λήψεις τα μοντέλα φοράνε ρούχα και αξεσουάρ από την Pre-Fall 2019 συλλογή, και στις περισσότερες τρώνε ένα σνακ ή πίνουν κάποιο energy drink.

Φωτογραφίζοντας την νέα συλλογή σε αυτά τα μοναδικά αναλλοίωτα μέρη, μέσα από την απροσδόκητη ματιά του Αμερικάνου σκηνοθέτη, η Gucci σκοπεύει να προωθήσει τις δύο αυτές αρχαίες ρωμαϊκές πόλεις αλλά και την γοητεία της ιστορικής μνήμης και στην νέα γενιά!

 

Read More

And More