Το νέο show του Moschino είναι αφιερωμένο στον Fellini

Ο οίκος Moschino στις 8 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει στην Ρώμη για το Pre – Fall show του. Διακοπές στην Ρώμη λοιπόν, για το διάσημο brand που για πρώτη φορά θα αφήσει το Μιλάνο που είναι η έδρα του και κάνει όλα τα show του εκεί, για να επισκεφτεί την “Αιώνια πόλη” όπου και θα δείξει τη νέα του collection.

Εμπνευσμένος από την Cinecitta, τα διάσημα studio που έχουν γυριστεί μερικές από τις πιο σπουδαίες τανίνες όλων των εποχών, ο Jeremy Scott δημιούργησε μία συλλογή tribute στον Frederico Fellini, τον Ιταλό σκηνοθέτη που ανέδειξε τα studio μέσα από τις πολλές ταινίες που γύρισε σε αυτά.

Mία collection αφιερωμένη στον Fellini λοιπόν, αλλά και το σπουδαίο έργο του που περιλαμβάνει τα αριστουργήματα: La Dolce Vita (1960), Roma (1972), 8 1/2 (1963) και Casanova (1976).

Περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα αυτή σειρά, κυρίως για να δούμε πως ο σχεδιαστής θα εντάξει το μοναδικό έργο του σκηνοθέτη στις δημιουργίες του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Scott παίρνει ιδέες από την μεγάλη οθόνη, ήδη σε προηγούμενες συλλογές για τον οίκο Moschino έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία από ταινίες του Alfred Hitchcock αλλά και του Charlie Chaplin.

Read More

And More