Το νέο t-shirt της Victoria Beckham έχει το πιο αστείο slogan!

H Victoria Beckham έχει ένα ξεχωριστό posh style που την έχει τοποθετήσεις πολύ ψηλά στις stylish γυναίκες της μόδας. Παρόλα αυτά η Beckham ξεκίνησε να έχει ένα πιο casual chic style τα τελευταία χρόνια και να επιλέγει πολύ συχνά και t shirt για τα σύνολα της.

Πρώτη φορά επέλεξε να συνδυάσει ένα slogan t-shirt το 2017 με το epic “Fashion stole my smile” και η fun πλευρά της διάσημης σχεδιάστριας μας κέρδισε αμέσως.

Ακολούθησε μία selfie με το επόμενο slogan t-shirt “It’s a dark but happy place” συνεχίζοντας το twist της και δημιουργώντας ένα super trend με τα slogan της και το red “Smile” επίσης σε αυτό το mood.

Σήμερα έχουμε το τελευταίο slogan t-shirt για την νέα collection της σχεδιάστριας το οποίο και συνεχίζει να έχει το χιούμορ που μας έχει συνηθίσει ήδη. “I can’t concentrate in flats” γράφει το νέο της δημιούργημα και κοστίζει περίπου 105 ευρώ.

Το διάσημο πρώην spice girl λατρεύει τα ψηλοτάκουνα αυτό το ξέρουμε όλοι και με αυτό το νέο t shirt αυτοσαρκάζεται με τον καλύτερο τρόπο για το πως νιώθει όταν επιλέγει flat shoes. Περιμένουμε να το φορέσει με το ανάλογο style της.

Read More

And More