Το πορτοκαλί είναι η μεγαλύτερη χρωματική τάση! Και η Gigi Hadid αποφάσισε να το φορέσει με αυτόν τον τρόπο

Το πορτοκαλί είναι η μεγαλύτερη χρωματική τάση! Και η Gigi Hadid αποφάσισε να το φορέσει με αυτόν τον τρόπο | tlife.gr

Μέσα στις πιο δυνατές τάσεις του χειμώνα βρισκόταν και το πορτοκαλί! Ναι, αυτό το λαμπερό, έντονο και ιδιαίτερο χρώμα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Ίσως φοβάσαι να το επιλέξεις στην καρδιά του χειμώνα, ίσως έχεις προσθέσει μερικές orange πινελιές σε ένα σύνολο, αλλά δεν νομίζω να έχεις “χτίσει” ένα total πορτοκαλί σύνολο όπως τόλμησε να κάνει η Gigi Hadid.

Τολμηρό, εκκεντρικό, ενημερωμένο, με έμπνευση από τα ’70s και τα σημερινά trends. Πάμε να δούμε πως κατάφερε να πετύχει στιλιστικό τζακ ποτ και να πάρουμε ιδέες.

Για να δημιουργήσεις μια σωστή βάση και να νιώθεις safe φορώντας το look, ακολούθησε τα χνάρια της Gigi που έχει επιλέξει όλα τα pieces του outfit να έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα. Η ίδια προτίμησε ένα flared pants που κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες, ένα blazer (χωρίς τοπ), κι έκανε το απόλυτο layering φορώντας ένα δερμάτινο παλτό στους ώμους.

Στην εμφάνιση προστέθηκε extra χρώμα με τα floral sock boots, τα κίτρινα δαχτυλίδια και τη σκιά που μοιάζει με living coral, το must χρώμα του 2019 σύμφωνα με την Pantone.

Οκ, μπορεί το look του supermodel να μην είναι τόσο effortless, αλλά αξίζει να κάνουμε μια δοκιμή και να φορέσουμε αυτήν τη χρωματική τάση.

READ more