Το πρώτο show της Chanel μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld

Το πρώτο show της Chanel μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld | tlife.gr

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld, πραγματοποιήθηκε το show της Chanel στο πλαίσιο της Paris Fashion Week. Το σκηνικό, όπως πάντα εντυπωσιακό, θύμιζε χιονισμένο χωριό των Άλπεων με ξύλινα σπίτια και χιόνι σε όλο το μήκος της πασαρέλας. Οι καλεσμένοι κάθισαν στα wooden καθίσματά τους και το πρώτο show- χωρίς τον Karl- ξεκίνησε.

Μaxi tweed παλτό συνδυασμένα με κουστούμια και τα αγαπημένα pearl κοσμήματα του οίκου, χρωματιστά tweed ταγιέρ με belt bags, pied-de-poule σύνολα με oversized παλτό και ανάλογο καπέλο, snow boots και fur bags είναι τα βασικά στοιχεία που δημιούργησαν το Alps look της Chanel.

Λευκά φορέματα με πλεκτά και fur στοιχεία φορέθηαν από τις Kaia Gerber και Penelope Cruz στο catwalk για να θυμίζουν παραμύθι στα χιόνια.

Πλεκτά total look σύνολα, παλτό με leather στοιχεία και αέρινα φορέματα συνδυασμένα με small ethnic κολιέ, στην χιονισμένη πασαρέλα του Fall Winter 2019-2010 Chanel show.

To show έκλεισε με τον David Bowie να τραγουδάει “We could be heroes just for one day”, ενώ τα διάσημα super model προκάλεσαν την συγκίνηση του κοινού, όταν εμφανίστηκαν δακρυσμένα στο runway για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους Karl.

READ more