Το πρώτο show του Raf Simons για τον Calvin Klein θα περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες

Σε μια βιομηχανία που γιορτάζει όλο και περισσότερο την ποικιλομορφία και τον πειραματισμό, φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ο κόσμος της μόδας συνεχίζει να διαχωρίζει τα ανδρικά και τα γυναικεία ενδύματα.
Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο αυξανόμενη η δημοτικότητα των unisex ρούχων – χάρη σε brands, όπως APC, και Gucci μεταξύ άλλων. Αλλά ευτυχώς, σχεδιαστές όπως ο Raf Simons κάνουν την έναρξη των συλλογών που διαθέτουν το πλήρες φάσμα των δύο φύλων σε μια επίδειξη μόδας.
Σύμφωνα με to WWD, νέος επικεφαλής δημιουργικού του Calvin Klein που θα παρουσιάσει τη συλλογή ντεμπούτο του, στις 10 Φεβρουαρίου, θα περιλαμβάνει τόσο ανδρικά και όσο και γυναικεία ενδύματα.
Παρόμοια με σχεδιαστές όπως οι Tomas Maier, Gucci, Tom Ford και Ashish Gupta, οι οποίοι παρουσίασαν τόσο ανδρικά όσο και και γυναικεία ρούχα στα τελευταία τους shows, η απόφαση του Simons «σηματοδοτεί ένα θετικό βήμα προς την απαλλαγή του κλάδου από το διαχωρισμό ανδρικής και γυναικείας μόδας.

The Tempt floral lace bra from Calvin Klein Underwear for her; the Sculpted slim denim from Calvin Klein Jeans for him. ⠀ Available now. Link in profile to shop [US].

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Calvin Klein (@calvinklein) στις

Read More

And More