Το RETRO look στην παραλία είναι hot, hot, hot!!!

Φέτος η μόδα μας ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω! Τα μαγιό επιστρέφουν σε παλαιότερες δεκαετίες, πριν από την σεξουαλική απελευθέρωση, όταν το στιλ στην παραλία ήταν συνυφασμένο με πολύ …ύφασμα. Στη συνέχεια ήρθαν τα μικροσκοπικά μπικίνι τα οποία λατρέψαμε σε όλες τους τις εκδοχές. Φέτος όμως τα ρετρό μαγιό μπαίνουν στο παιχνίδι δυναμικά και δίνουν μια εναλλακτική μορφή του σέξι -αυτή που ιντριγκάρει το μυαλό.

Οι Κανόνες του Παιχνιδιού


Μπικίνι JCrew

Τα μαγιό μπικίνι με σορτς στο κάτω μέρος δεν κρύβουν τις ατέλειες της περιφέρειας αλλά αντίθετα τις τονίζουν. Συχνά υπάρχει η εντύπωση πως με ένα τέτοιο μαγιό μπορείς να δείξεις τα πόδια σου πιο λεπτά! Αυτό είναι μύθος! Μόνο τα μπικίνι που το κάτω μέρος τους δένει πολύ ψηλά στο πλάι δείχνουν το πόδι πιο λεπτό και καλλίγραμμο. Άρα, είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις να είσαι αρκετά αδύνατη.


Μαγιό MELISSA ODABASH

Εάν θέλεις να δείξεις το μπούστο σου πιο πλούσιο δοκίμασε κάποιο μαγιό που στο πάνω μέρος έχει πέτρες, βολάν ή άλλα διακοσμητικά που δίνουν όγκο. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρεις το οπτικό ενδιαφέρον στο πάνω μέρος του σώματος και δείχνεις το στήθος πιο μεγάλο.


Μαγιό ZIMMERMANN

Τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδιαίτερα κομψά και εντυπωσιακά. Προτίμησε κάποιο που να συγκεντρώνει το βλέμμα στο πάνω μέρος, στο στήθος. Απέφυγε τις οριζόντιες γραμμές γιατί παχαίνουν.


Mαγιό JETS BY JESSIKA ALLEN
Αν σκοπεύεις να φορέσεις ολόσωμο μαγιό πρέπει να ξέρεις ότι όσο πιο ψηλά είναι το τελείωμα στους γοφούς τόσο πιο λεπτή φαίνεται η περιφέρεια. Επίσης προτίμησε ένα σουτιέν με ενίσχυση που θα αλλάξει εντελώς την εικόνα του σώματος σου!

Οι εποχές που το μαγιό κάλυπτε μόνο πρακτικές ανάγκες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι εμφανίσεις στην παραλία αποτελούν και αυτές fashion statement πια και για αυτό πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως επιλεκτική.

Οι ρετρό αναφορές στα μαγιό είναι κάτι που πραγματικά αρέσει και ξεχωρίζει, ανάμεσα στην ομοιογένεια.

Read More

And More