Το ρομαντικό τοπ που μπορείς να φορέσεις σε όλες τις daily εμφανίσεις σου!

Τα ρομαντικά top είναι ιδιαιτέρως αγαπητά από τα κορίτσια που έχουν vintage romantic style. Eίναι λευκά, broderie και είναι κομμάτι πέρα από τις τάσεις και τα season trends. Συνήθως το συνδυάζουμε με το αγαπημένο μας jean το χειμώνα, και το καλοκαίρι με ψηλόμεσα shorts σε ένα πιο summer mood. Πολλές φορές σου έχουμε γράψει ότι ανήκει στα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου γιατί πολύ απλά κάνει update το σύνολο σου με μία μόνο κίνηση.

Υπάρχουν πoλλά σχέδια να διαλέξεις, αλλά αφού διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων, θα σου μιλήσω για την τελευταία τάση στα romantic top. Frill collar romantic top!

Έχει μικρό, όρθιο γιακά με βολάν που του δίνει μία υπέροχη vintage αισθητική. Το αγοράζεις τώρα και το φοράς με όλα τα bottom pieces.

Aνανέωσε τα denim σύνολά σου και συνδύασε το jean σου με ένα τέτοιο top και loafers. Φόρεσε το leather παντελόνι σου ή την φούστα σου με το frill collar top και δημιούργησε ένα τέλειο city look.

Τα καρό κομμάτια που απέκτησες στην αρχή της σεζόν θα τα συνδυάσεις τώρα με αυτό το νέο top σε ένα neo college style, ενώ θα το φορέσεις μέσα από τα μονόχρωμα πλεκτά σου και θα τους δώσεις μία νέα εικόνα!

Read More

And More