Το show της Victoria Secret’s ίσως να μην γίνει φέτος!

Το θρυλικό show της Victoria Secret’s συγκεντρώνει τα πιο λαμπερά μοντέλα με ονόματα όπως Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner και πολλές ακόμη πανέμορφες γυναίκες να περπατάνε στο catwalk.

Ωστόσο, φαίνεται πως το άλλοτε λαμπερό σόου που συγκέντρωνε εκατομμύρια τηλεθεατών δεν συγκινεί πια όπως παλιά. Το τελευταίο σόου μόδας, εκείνο του 2018, συγκέντρωσε μόλις 3,3 εκατ. τηλεθεατών καταγράφοντας αρνητικό ρεκόρ για το άλλοτε ελκυστικό runway της Victoria’s Secret.

Η αποχώρηση επίσης Karlie Kloss από το team η οποία δήλωσε ότι δεν την αντιπροσωπεύει όλο αυτό που προβάλει η εταιρεία αλλά και οι αντιδράσεις για τα συγκεκριμένα model που χρησιμοποιεί το brand αποφεύγοντας γυναίκες με καμπύλες ή με extra κιλά έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα.

Πριν λίγες μέρες ένα από τα αγγελάκια της Victoria Secret’s η Σανίνα Σάικ δήλωσε ότι το show δεν θα γίνει αυτή την χρονιά γιατί τέτοια εποχή είχαν ήδη ξεκινήσει η προετοιμασίες ενώ φέτος δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε ένα σημείο που θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές για να φέρει κάτι φρέσκο στους εκατομμύρια fan και πελάτες.

Περιμένουμε τις νέες κινήσεις που θα γίνουν ώστε το show να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη, αλλά και την υψηλή θέση που του αρμόζει στον κόσμο της μόδας.

Read More

And More