Το show των Μi-Ro για τα 120 χρόνια Καλογήρου…

Η Καλογήρου γιόρτασε τα 120 χρόνια ιστορίας του στο Golden Hall με τους Mi-Ro να παρουσιάζουν τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011/12.

Στον πρώτο όροφο του μεγάλου εμπορικού λοιπόν υπήρξε εορταστική ατμόσφαιρα με τους παρεβρισκόμενους να έχουν δώσει τον καλύτερo τους εαυτό με τις στιλιστικές τους επιλογές. To παρών έδωσαν όλοι οι άνθρωποι από το χώρο της μόδας, στιλίστες, fashion editors και σχεδιαστές ενώ τα flash τράβηξαν οι δημιουργίες των Mi-Ro που συνδυάστηκαν με παπούτσια Καλογήρου.

Την επιμέλεια είχε ο Μιχάλης Πάντος, το μακιγιάζ έγινε δια χειρός Μάνου Βινυχάκη ενώ τα χτενίσματα επιμελήθηκε ο Γιώργος Δουδέσης.


Τα κορίτσια κατέβαιναν με την σκάλα στον πρώτο όροφο όπου περπατούσαν ανάμεσα στους καλεσμένους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καθίσματα για τους παρεβρισκόμενους. Οι δημιουργίες των Mi-Ro ήταν κομψές, θηλυκές και με χαρακτηριστικά τους τη δαντέλα και την έντονη διαφάνεια, ενώ οι χρωματικές τους επιλογές κινήθηκαν στο μαύρο, στο γκρι, στο λευκό και στο μωβ.

Μετά την ολοκλήρωση του show οι σχεδιαστές φωτογραφήθηκαν με τα μοντέλα που συμμετείχαν στο show κι αμέσως οι καλεσμένοι ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο όπου υπήρχε άφθονο finger food, μουσική και coctails.

Read More

And More