Το show του Βασίλη Ζούλια έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την ΑXDW

H 29η Athens Xclusive Designers Week το μεγάλο fashion event με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές και να κλέβουν τις καλύτερες εντυπώσεις, έκλεισε πριν λίγο με το υπέροχο show του Vassilis Zoulias.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

Ο Vassilis Zoulias μας παρουσίασε ένα avant garde show στo Fondazione, μια υπέροχη βιβλιοθήκη στην Κηφισιά ένα μοναδικό location για μία ιδιαίτερη συλλογή! Η pret-a- porter collection ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή ενώ τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στόλισαν με μοναδικό τρόπο τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias.

Το στοιχείο της αριστοκρατικής πολυτέλειας δεν έλειπε ούτε από αυτή την  συλλογή του καταξιωμένου σχεδιαστή, που για μία ακόμη φορά έφερε αέρα νοσταλγίας με τις δημιουργίες του.

Το show ξεκίνησε με τα καρό κομμάτια φορέματα και pizama look που συνοδεύοντας από τέλεια γυαλιά οράσεως, μάλλινες κάπες και πέρλες. Ακολούθησαν τα ασπρόμαυρα σύνολα με λουλούδια, tweed ύφάσματα και pied de poul λεπτομέρειες στα αξεσουάρ.

Τα floral σύνολα που συνόφευσε με τις faux γούνες σε έντονες αποχρώσεις ήταν πολύ εντυπωσιακά, ενώ τα signature φορέματα του με off shoulder σχέδια αλλά και τα lace tops έδωσαν ένα αέρα πολυτέλειας και vintage ύφους που μας άρεσε πολύ!

Τα avant garde κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, τράβηξαν τα βλέμματα για το μοναδικό τους στιλ ενώ ολοκλήρωσαν με τον τον καλύτερο τρόπο την συλλογή του Vassilis Zoulias.

 

Read More

And More