Το στιλ σου μπορεί να τραβήξει την προσοχή αποπνέοντας διαχρονική κομψότητα!

Με μια προσεκτική επιλογή διαχρονικών σχεδίων με νέους όγκους και εξαιρετικά υλικά η νέα Limited Edition SS24 Collection της Massimo Dutti προβάλλει κάθε πτυχή της νέας οπτικής που έχει το fashion brand.

H Massimo Dutti, εχει εδώ και χρόνια μία  τολμηρή δέσμευσή για την  συγχώνευση μόδας και τέχνης. Οχι μόνο αμφισβητεί τους καθιερωμένους κανόνες της  βιομηχανίας για τα καθημερινά ρούχα  αλλά προσφέρει επίσης μια διεισδυτική ματιά στη σύγχρονη κοινωνία ενώ έχει μία γλυκιά εμμονή με αξίες όπως η διαχρονικότητα και η αποκλειστικότητα. Μια υπέροχη συλλογή  που προκύπτει από την αισθητική και διαλεκτική εξέλιξη της μάρκας.

Η γυναικεία συλλογή ξεπερνά τη μόδα,  είναι ένα καλλιτεχνικό ταξίδι που καλεί όλες τις γυναίκες να αγκαλιάζουν τη παρούσας στιγμής, σε όλες τις αποχρώσεις της. Πιο tailored  σχέδια, new shape σιλουέτες και premium υφάσματα δίνουν το ύφος της collection. Η δεξιοτεχνία λάμπει μέσα στις λεπτές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν σε κάθε κομμάτι της collection.

 

Από βαθύ jet black έως απαλούς neutral  τόνους και ζωηρά cherry red  η χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει τόσο τις τρέχουσες τάσεις όσο και το πλούσιο φάσμα αποχρώσεων που συναντάμε στη σύγχρονη κοινωνία.

Στην  ανδρική συλλογή LIMITED EDITION, η Massimo Dutti παρουσιάζει εμβληματικά κομμάτια που ενσωματώνουν την ουσία της μοντέρνας σιλουέτας. Η Massimo Dutti επιλέγει τη συγκρατημένη πολυτέλεια, αποφεύγοντας την υπερβολική τάση για να επικεντρωθεί στην  προσεγμένη δεξιοτεχνία και κορυφαία υλικά, με αποτέλεσμα σχέδια απαράμιλλης ποιότητας. Η συλλογή προσφέρει βασικά κομμάτια για τον εκλεπτυσμένο, απαιτητικό και κομψό άνδρα, όλα σε μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα.

Τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την αλληλεπίδραση όγκων και υφών, μερικές φορές τραβώντας την προσοχή και άλλες φορές αποπνέοντας λεπτή κομψότητα.

 

 

Read More

And More