Το style της Kate Middleton στο Πακιστάν θυμίζει τόσο την Diana!

Η Kate Middleton έφτασε στο Πακιστάν μαζί με τον πρίγκηπα William, για την επίσημη περιοδεία τους εκεί μέχρι 18 Οκτωβρίου. Η Kate κατέβηκε από το αεροπλάνο με μία εμφάνιση που μας δείχνει πόσο έτοιμη είναι να γίνει βασίλισσα.

Η Middelton επέλεξε ένα φόρεμα που συνδύασε με ίδιο παντελόνι από μέσα στοιχείο της local κουλτούρας στο ντύσιμο το οποίο είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για την περίσταση, της σχεδιάστριας Catherina Walker σε οmbre μπλε απόχρωση. Η Κate του συνδύασε με nude γόβες statement σκουλαρίκια και μικρό boxy clutch.Mία εμφάνιση που μας θύμισε την Diana και το look που επέλεξε 23 χρόνια πριν η πριγκίπισσα στην τότε επίσκεψη της στο Πακιστάν.

Την επόμενη μέρα κράτησε αυτή την αισθητική και το ίδιο local dress code και στην δεύτερη εμφάνιση της πάλι με τουνικ σε μπλε χρώμα και ίδιο παντελόνι σε επίσκεψη στο Margalla Hills.Ενώ σήμερα εμφανίστηκε στο πλευρό του συζήγου της πάλι με blazer dress σε πράσινο χρώμα που συνδύασε με λευκό παντελόνι και ethnic εσάρπα.

Η Kate με αυτό τον τρόπο τιμά την χώρα και φοράει ρούχα στο ύφος που φοράνε και οι γυναίκες που ζουν εκεί κάνοντας έτσι και ένα είδος καλής εξωτερικής πολιτικής αλλά κρατάει ζωντανή και την μνήμη της Diana που πρωτοστάτησε σε αυτές τις επιλογές.

Read More

And More